Nieuws

Golfhotspot in het Gooi

Golfvereniging Spandersbosch maakt plannen voor een nieuwe start van de golfschool en de driving range vanaf 1 januari 2025.

Tien redenen om de Spandersbosch Nieuwsbrief HELEMAAL te lezen

De maandelijkse Spandersbosch Nieuwsbrief staat boordevol nieuws over alles wat op het golfpark gebeurt. Mis hem niet en lees hem HELEMAAL!

Leden als ambassadeur

Een golfvereniging wordt gemaakt door mensen met gezamenlijke passie: golf. Mensen die zich ook inzetten voor alles eromheen, zoals een vitale brasserie!
6 February 2024

De Driving Range van de Toekomst

Op het Nationaal Golfcongres op 6 februari in Den Bosch veel aandacht voor de Driving Range van de Toekomst, inspiratiebron voor Spandersbosch.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

2024 wordt een uitdagend jaar voor Spandersbosch, waarin we verder werken aan onze missie om een toegankelijke en laagdrempelige vereniging te zijn voor leden en gasten van verschillende generaties en spelniveau.
30 October 2023

Spandersboschgevoel

Wat is het Spandersboschgevoel? We willen graag een vereniging zijn waarin iedereen zich welkom voelt en trots is op beide banen die bespeeld worden.

Spandersbosch leeft

September was een buitengewoon levendige maand op Spandersbosch. Spandersbosch leeft dankzij al onze vrijwilligers!

Women’s Golf naar volgende fase

Spandersbosch startte in 2022 met Women's Golf. Sindsdien starten steeds meer vrouwen met golf. Zij zorgen voor nieuw elan binnen de vereniging.

Een positieve vibe

Terugblik op de ALV van 8 juni waarin besluiten genomen zijn ten aanzien van de brasserie en de golfschool.
Ideeenbus golf

Ideeënbus

Hoe zorgen we ervoor dat iedereen zich thuisvoelt op Spandersbosch? Kom met je idee!