Met ingang van 1 april van dit jaar komt Kim Scheepers ons versterken in de Brasserie. Kim heeft de Hotelschool gedaan en heeft ruim 20 jaar ervaring in de horeca. Ze was mede eigenaar van De Gasterij in Bussum. De bedoeling is dat Kim als floormanager ervoor gaat zorgen dat de organisatie op rolletjes gaat lopen. Zij stuurt de medewerkers aan waar nodig, zorgt voor versterking van de gastbeleving en sprint bij daar waar noodzakelijk in de bediening of keuken.
Met haar kennis en ervaring verwachten we dat ze ervoor gaat zorgen dat steeds meer leden en gasten de weg naar de Brasserie weten te vinden en komen lunchen en dineren! Welkom, Kim, heel veel succes!
Hopelijk is het niemand ontgaan, dat sinds half juli vorig jaar een nieuwe kok de scepter zwaait in de keuken van de brasserie. Alhoewel nieuw…. Marie-Anne Bingen werkte vele jaren op de receptie bij de golfschool. Nu is ze weer terug en maakt ze van de keuken van de Brasserie iets bijzonders . Naast de reguliere menukaart is zij gestart met een pilot, waarbij seizoensgerechten worden aangeboden. Die gerechten staan op het ‘atelier bord’ in het restaurant. Veel van deze gerechten zijn ook ‘to go’.
Marie-Anne is aan het werk in de keuken van woensdag tot en met zaterdag, en tijdens evenementen als de keuken hierbij betrokken is. De afgelopen tijd heeft ze geëxperimenteerd met Limburgs stoofvlees, bruine bonensoep, champignonsoep, Tom Kha Kai, bouillon met paddenstoelen, chili con carne… De komende maanden worden er ook winterse gerechten gepresenteerd: stamppot, erwtensoep en meer. Vraag ernaar bij de bediening, of schiet Marie-Anne even aan!