Horeca

De Brasserie

We zijn trots op onze gezellige Brasserie en in het bijzonder op ons topterras, zonder twijfel één van de mooiste terrassen in het Gooi!

Kom heerlijk genieten op ons ruime en mooie terras met prachtig uitzicht op de golfbaan of in ons gezellige clubhuis. Je bent van harte welkom voor een hapje en een drankje of een heerlijke lunch na een rondje golf. Daarnaast is de Brasserie ook een uitstekende locatie voor een feest of partij, zoals een verjaardag, jubileum, een borrel, buffet, diner of walking diner.

We zijn dagelijks geopend, de openingstijden variëren per seizoen.

Neem een kijkje op onze menukaart. Of onze gebak en borrelhapjes. Ook zijn er wekelijks wisselende week en dag specials. Wil je komen lunchen met meer dan 4 personen? Laat het ons even weten op 035-685 73 28.

In de keuken zwaait Marie-Anne Bingen de scepter.

Golf & Dine

In zomermaanden geldt een aantrekkelijke prijs voor greenfeespelers die tussen16.00 uur en 18.30 uur een starttijd boeken en willen blijven eten! Klik hier voor meer informatie over Golf & Dine!

Zakelijk

Ook voor zakelijke bijeenkomsten kun je in de Brasserie terecht. Vergaderen, presentaties of overleg, veel is mogelijk en natuurlijk prima te combineren met een Golf Clinic met een van onze golfprofessionals. Plezier verzekerd.

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden eens vrijblijvend bespreken?

Neem gerust contact met ons op:

Telefonisch 035-6857328 of via e-mail:  info@golfparkspandersbosch.nl

Vacatures

Vooral in de zomermaanden is regelmatig extra personeel nodig. Naast de vaste krachten, werken er dan ook veel parttimers in de brasserie. Voor veel jonge mensen is de brasserie een mooie plek om te werken én spreken de flexibele arbeidstijden aan. Lees het verhaal van Maya Römer en meld je aan als je interesse hebt!

De leukste bijbaan in het Gooi!