Jeugd- en familiegolf (o.a. Women's Golf)

Golfen met het hele gezin of de familie

Bij golfvereniging Spandersbosch staat gezelligheid en plezier voorop, dat geldt ook voor jeugd- en familiegolf. Er worden regelmatig funwedstrijden voor de hele familie georganiseerd, zoals de Koningsdagwedstrijd, Oliebollenwedstrijd, Pitch & Putt en familiewedstrijden. Er is een speciaal programma gericht op vrouwen die willen starten met golf of het spel weer op willen pakken: Women's golf.

Jeugdopleiding

Golfschool Spandersbosch heeft een actief lesaanbod voor de jeugd voor zowel beginners als gevorderden in diverse leeftijdscategorieën.

Introductieprogramma jeugd

Speciaal voor de jeugd starten in september weer de vijfweekse kennismakingscursussen voor kinderen en jongeren in verschillende leeftijdcategorieën.

Na vijf weken krijgen ze baanpermissie en kunnen ze onder begeleiding de baan in om verder te oefenen. Wie de smaak te pakken heeft gekregen, gaat door met de 10-weekse vervolgcursus om een echte handicap te halen. Dan kun je zelfstandig samen met andere kinderen de baan in én meedoen aan toernooien. Een overzicht van het jeugdbeleid vind je in deze flyer.

Jeugdlidmaatschap

We hebben aantrekkelijke contributietarieven voor jeugdleden tot en met 16 jaar en voor jong volwassenen tot 26 jaar.

Voor vragen of meer informatie over jeugd- en familiegolf kun je contact opnemen met: jeugdcommissie@golfparkspandersbosch.nl

Women's golf

Onder de noemer 'Women's Golf' worden door de vereniging samen met de golfschool tal van golf events voor vrouwen georganiseerd. Er zijn speciale introductieprogramma's voor vrouwen die (weer) willen beginnen met golf en gezellige golfevents om samen te spelen. Lees meer op: Women’s Golf - Golfvereniging Spandersbosch (golfparkspandersbosch.nl)

Voor vragen over Women's golf kun je mailen naar: womensgolf@golfparkspandersbosch.nl

Op Spandersbosch zamelen we ballen in voor de jeugd. Lees hier het verhaal van de golfbal!