Business

Ondernemers met elkaar verbinden, van elkaar leren en elkaar inspireren door middel van golf. Je netwerk versterken met golf. Daarbij willen wij ondernemers in het Gooi graag faciliteren!

Nieuwe zakelijke mogelijkheden

Op Spandersbosch willen we golf en ondernemen samenbrengen op een manier die past bij de huidige tijd.

Persoonlijk, laagdrempelig, inspirerend. Door samen met andere ondernemers te golfen, vergroot je niet alleen je zakelijke netwerk, maar leer je ook je bestaande relaties op een nieuwe manier kennen.

Op die manier levert golfen een bijdrage aan relatiemarketing en biedt het veel nieuwe zakelijke mogelijkheden.

Nergens leer je elkaar zo goed kennen als tijdens een rondje golf!

Organiseer je eigen business event

Spandersbosch is een uitstekende locatie voor bedrijfsfeestjes of andere business events. Ervaren golfers spelen samen een ronde (9 holes BB of 18 holes CB/BB), beginnende golfers maken kennis met golf in een clinic door ervaren pro's die gewend zijn om groepen mensen te enthousiasmeren voor het golfspel.

Na afloop lekker borrelen en eten in de brasserie of op het terras. Vooraf vergaderen met een groep van 20 man in de Parkzaal kan ook!

Mail onze manager om te overleggen over de mogelijkheden! manager@golfparkspandersbosch.nlĀ 

Spandersbosch Business Club

In januari 2022 is een nieuwe Spandersbosch Business Club gestart. Inmiddels heeft zich een netwerk gevormd dat inspirerende events organiseert voor ondernemers op vrijdagmiddagen.

In dit ondernemersnetwerk mikken we op persoonlijke verrijking en het elkaar stimuleren als ondernemer. Bewust kiezen we voor spelvormen die ruimte bieden aan het elkaar beter leren kennen en speels refereren aan het zakendoen.

Golf & business gaan prima samen!

Kun je nog niet golfen, maar lijkt het je leuk? Doe dan mee met de Media City Business Golf - starterscursus - Golfvereniging Spandersbosch (golfparkspandersbosch.nl)

Vragen of meer informatie?