Golfschool

Golflessen, golfclinics en cursussen

Golfschool Spandersbosch geeft golflessen, golfclinics en cursussen voor alle niveau en type golfers. Of je nu je clubhandicap 54 wilt halen (vroeger; je GVB) of een privé golfles wilt boeken bij een van de PGA-Professionals, onze golfschool helpt je op weg met verschillende type golflessen.

De golfschool beschikt over een moderne driving range, bestaande uit een veertigtal afslagplaatsen, waarvan een groot deel overdekt is. Naast de driving range is er een chippinggreen, puttinggreen en een drietal oefenbunkers. Deze zijn allen vrij toegankelijk, ook na zonsondergang want alles is verlicht.

Op Spandersbosch werk vijf golfprofessionals. In alfabetische volgorde: Milan Dikken, Marco Dijkema, Esmee Jones, Edward de Jong en Justin Kiviet. De komende tijd stellen we ze één voor één op deze website voor.

Ken je pro - Marco Dijkema

Ken je pro - Edward de Jong

Ken je pro - Esmee Jones

Ken je pro - Justin Kiviet

Women's golf

Onder de noemer 'Women's Golf' worden door de vereniging samen met de golfschool tal van golf events voor vrouwen georganiseerd. Er zijn speciale introductieprogramma's voor vrouwen die (weer) willen beginnen met golf en gezellige golfevents om samen te spelen. Lees meer op: Women’s Golf - Golfvereniging Spandersbosch (golfparkspandersbosch.nl)

Media City Business Golf - starterscursus

Voor ondernemers zijn er speciale starterscursussen. Lees meer op: Media City Business Golf - starterscursus - Golfvereniging Spandersbosch (golfparkspandersbosch.nl)

Introductieprogramma jeugd

Regelmatig worden vijfweekse introductieprogramma's voor de jeugd aangeboden. De cursussen zijn erop gericht om kinderen samen met leeftijdsgenoten in korte tijd wegwijs te maken op de baan, zodat ze daarna onder begeleiding de baan in kunnen om verder te oefenen. Dat kan een enthousiaste ouder zijn of een jeugdcoach vanuit de vereniging. 

Als kinderen na vijf weken de smaak te pakken hebben gekregen, kunnen ze doorgaan met een 10-weekse vervolgcursus om een echte handicap te halen. Daarna kunnen ze zelfstandig samen met andere kinderen de baan in én meedoen aan toernooien, die door de jeugdcommissie georganiseerd worden. Kijk voor meer informatie: Introductieprogramma jeugd - Golfvereniging Spandersbosch (golfparkspandersbosch.nl)

Spandersbosch Clubtraining

Speciaal voor leden van Spandersbosch is er de Spandersbosch Clubtraining. Dit programma bestaat uit zes trainingen die om de week gegeven worden met als doel de golfvaardigheden van leden met een handicap te verbeteren. Trainen in groepsverband is leuk omdat je daarbij ook andere mensen leert kennen met wie je buiten de trainingen om kunt afspreken. Kijk voor meer informatie: Spandersbosch Clubtraining - Golfvereniging Spandersbosch (golfparkspandersbosch.nl)

Golftheorie examen

Het is mogelijk om een golftheorie examen af te leggen als onderdeel van je cursus via de golfschool. Ook is het mogelijk om zelfstandig via de Golfvereniging op zaterdagen een theorie examen te doen. In de kalender op de website staan alle examendata vermeld. Als je je wilt aanmelden dan kan je een mail sturen naar handicap@golfparkspandersbosch.nl

Golfshop en caddiemaster

In de golfshop is de caddiemaster van ons Golfpark gehuisvest, je kunt daar greenfees afrekenen of een starttijd reserveren. De golfshop heeft een uitgebreid assortiment aan golfartikelen en regelmatig zeer interessante aanbiedingen.

De golfschool heeft een eigen website met uitgebreide informatie: www.golfschoolspandersbosch.nl