Golfschool

Golflessen, golfclinics en cursussen

Golfschool Spandersbosch geeft golflessen, golfclinics en cursussen voor alle niveau en type golfers. Of je nu je clubhandicap 54 wilt halen (vroeger; je GVB) of een privé golfles wilt boeken bij een van de PGA-Professionals, onze golfschool helpt je op weg met verschillende type golflessen.

De golfschool beschikt over een moderne driving range, bestaande uit een veertigtal afslagplaatsen, waarvan een groot deel overdekt is. Naast de driving range is er een chippinggreen, puttinggreen en een drietal oefenbunkers. Deze zijn allen vrij toegankelijk, ook na zonsondergang want alles is verlicht.

Samen lessen, samen golfen

Een goede en gezellige manier om te lessen is om met andere golfers van je eigen niveau samen te lessen. Je leert dan ook direct nieuwe mensen kennen met wie je ook de baan in kan, omdat je toch van hetzelfde spelniveau bent. Speciaal voor de wintermaanden heeft het Proteam van Spandersbosch een voordelige wintercursus samengesteld: zes lessen voor de prijs van vijf. Ideaal voor de wintermaanden! Klik hier voor meer info!

Golftheorie examen

Het is mogelijk om een golftheorie examen af te leggen als onderdeel van je cursus via de golfschool. Ook is het mogelijk om zelfstandig via de Golfvereniging op zaterdagen een theorie examen te doen. In de kalender op de website staan alle examendata vermeld. Als je je wilt aanmelden dan kan je een mail sturen naar handicap@golfparkspandersbosch.nl

Golfshop en caddiemaster

In de golfshop is de caddiemaster van ons Golfpark gehuisvest, je kunt daar greenfees afrekenen of een starttijd reserveren. De golfshop heeft een uitgebreid assortiment aan golfartikelen en regelmatig zeer interessante aanbiedingen.

Women's golf

Onder de noemer 'Women's Golf' worden door de vereniging samen met de golfschool tal van golf events voor vrouwen georganiseerd. Er zijn speciale introductieprogramma's voor vrouwen die (weer) willen beginnen met golf en gezellige golfevents om samen te spelen. Lees meer op: Women’s Golf - Golfvereniging Spandersbosch (golfparkspandersbosch.nl)

De golfschool heeft een eigen website met uitgebreide informatie: www.golfschoolspandersbosch.nl