Nieuws

Tien redenen om de Spandersbosch Nieuwsbrief HELEMAAL te lezen

Elke maand verschijnt er op Spandersbosch een digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief gaat naar de ongeveer 900 leden, circa 1200 registratieleden en iedereen die geïnteresseerd is in Spandersbosch. Als je wilt weten, wat er allemaal gebeurt op Spandersbosch MOET je de nieuwsbrief lezen. Tien redenen waarom:

  1. Spannend verhaal. Als je deze nieuwsbrief niet verder leest, mis je het adembenemende verhaal van Jan Lancker over zijn nieuwste uitvinding!
  2. Nieuws speciaal voor jou! Ook voor jeugd tot 18 jaar! Ook voor dertigers! Heb je al gehoord van de Spabo Social Club Cup! Nog niet? Dan heb je wat gemist! Ook voor werkenden: Golf & Borrel! En een keur aan wedstrijden voor spelers van meerdere niveaus.
  3. Handig weetje. Als je een Garmin golfhorloge hebt, wist je vast nog niet dat je nu ook de 18-holes CB-BB kunt bijhouden op je horloge als je de nieuwste versie downloadt.  
  4. Banennieuws: ben je op zoek naar een bijbaan in de horeca? Of een serieuze baan als metaalbewerker? Je vindt nuttige tips in de Nieuwsbrief!
  5. Vrijwilligerswerk: geen zin meer in werken maar nog wel wat nuttigs doen?  Elke maand staan er leuke vrijwilligersjobs in de nieuwsbrief. In de zomer zijn er extra marshals nodig bijvoorbeeld!
  6. Je regelkennis bijspijkeren. Mag je op een Par-3 afslaan als er nog mensen op de green staan?
  7. Je leert mensen kennen, in leuke interviews zoals die met Maja Römer die in de brasserie werkt of Edward de Jong, één van onze golfprofessionals
  8. Voorpret. Kun je je er nu al op verheugen dat je over een poosje veel fijner afslaat van hole 4 op de Boschbaan.
  9. Praktische hulp: in deze nieuwsbrief lees je waar je templates kunt vinden om een poster of flyer mee te maken voor je evenement 
  10. Reistips of tips voor interessante avonden, zoals die van de Spandersbosch Academy. Op 21 mei bijvoorbeeld over mentale weerbaarheid op de baan met Edward de Jong. En in oktober kun je met Marco Dijkema naar El Rompido in Spanje!

Kortom, de nieuwsbrief van april staat weer boordevol nieuws. Voor elk wat wils. Basis op orde, Spandersbosch doen bruisen was het motto van het bestuur toen het in januari 2021 startte. We zijn hard op weg.

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Vul het formulier rechts op de nieuwspagina in of stuur een mail naar info@golfparkspandersbosch.nl