Lid worden

Combilidmaatschap in 2024

Er zijn verschillende mogelijkheden om lid te worden van Golfvereniging Spandersbosch. Op deze pagina vind je een overzicht van de belangrijkste opties. Het meest gangbare lidmaatschap is het combilidmaatschap.

Met het combilidmaatschap kun je zowel de Crailoobaan als op de Boschbaan spelen. Je kunt meedoen aan alle activiteiten die worden georganiseerd door de vereniging. Er zijn diverse soorten wedstrijden voor alle verschillende soorten golfers die actief zijn. Ben je meer een gezelligheidsspeler, dan kun je bijvoorbeeld meespelen met de combi wedstrijd of de Texas scramble wedstrijden. Ben je wat meer competitief ingesteld, dan wil je wellicht meespelen met de maandbeker of de clubkampioenschappen. Maar ook voor de meer beginnende golfers en jeugdspelers zijn er events.

Golfalliantie

De vereniging deel uit van De Golfalliantie met negen 9-holes banen. De aangesloten golfclubs bieden hun voltijdleden gratis speelrecht op elkaars golfbanen. Het combi-lidmaatschap biedt dus extra speelmogelijkheden, zonder dat daar meer voor betaald hoeft te worden.

 • De prijs van het Combilidmaatschap bedraagt € 975,- per kalenderjaar. Stap je later in het jaar in dan worden de kosten pro rata verdeeld. Aanmeldingsformulier kan gemaild worden naar onze Ledenadministratie.
Leden van 22 t/m 26 jaar€ 625,00
Leden van 18 t/m 21 jaar€ 360,00
Jeugdleden t/m 17 jaar€ 215,00
Student-leden 17 t/m 26 jaar
zolang ingeschreven als student bij DUO
€ 360,00

Aanmeldingsformulier voor jeugdlidmaatschap kan afgegeven worden bij het secretariaat of gemaild worden naar de Ledenadministratie (035-6857328).

Crailoobaan in 2024

Het is ook mogelijk om alleen gebruik te maken van de Crailoobaan. Vooral beginnende golfers vinden dit vaak prettig. Je kunt dan onbeperkt spelen op de Crailoobaan en gebruik maken van alle evenementen die daar worden georganiseerd. Natuurlijk kun je ook op de Boschbaan spelen met 10% korting. De prijs van het lidmaatschap met speelrecht Crailoobaan is € 365,-

Leden van 22 t/m 26 jaar€ 265,00
Leden van 18 t/m 21 jaar€ 185,00
Jeugdleden t/m 17 jaar€ 155,00
Student-leden 17 t/m 26 jaar
zolang ingeschreven als student bij DUO
€ 185,00

Proeflidmaatschap

Tijdens het proeflidmaatschap maak je kennis met onze vereniging, ons prachtige golfpark en de verenigingsactiviteiten zoals wedstrijden. Je kunt tevens gebruik maken van alle faciliteiten op ons golfpark, die ook bij het combi-lidmaatschap horen zoals onbeperkt golfen op onze prachtige Boschbaan en Crailoobaan.

Je wordt bij aanvang van het proeflidmaatschap persoonlijk in ons clubhuis welkom geheten door een gastvrouw/-heer, een van onze enthousiaste vrijwilligers. Tijdens deze kennismaking krijg je een ‘voorproefje’ van onze vereniging, hoe alles organisatorisch in elkaar zit, wat er wanneer allemaal te doen is, hoe onze website werkt en wat er verder op ons golfpark te doen is.

 • Proeflidmaatschap geldt voor 6 maanden en bedraagt € 575,-. Gaat in op de 1e van de maand en kan 1 keer worden aangegaan. Excl. NGF bijdrage. Na afloop kun je overstappen naar het combi-lidmaatschap. Aanmeldingsformulier kan gemaild worden naar onze Ledenadministratie.
 • Helaas kan je als proeflid geen gebruik maken van de gratis golfmogelijkheden van De Golfalliantie.

Online clubladder

Spandersbosch doet ook mee aan de online clubladder. Er is een laddercompetitie op de Boschbaan én op de Crailoobaan. Een leuke manier om aan andere mensen gekoppeld te worden en ze zo te leren kennen. Klik hier voor meer informatie!

Registratielidmaatschap in 2024

Het is mogelijk om je handicap te laten registreren bij Golfvereniging Spandersbosch. Naast je handicap kan ook je baanpermissie worden afgegeven via de Golfschool en kan je het theorie examen behalen.

 • Registratielidmaatschap is € 82,50,-.
  • Hiervoor ontvang je ieder jaar twee greenfee vouchers (op eigen naam) voor Crailoo- of Boschbaan (t.w.v. max € 68,-)
  • NGF bijdrage (incl. administratie) kosten t.w.v. € 24,50,-
  • Indien wenselijk het theorie examen t.w.v. € 25,-
  • 10% korting voor spelen op de Crailoobaan of Boschbaan.

Je kan het Aanmeldingsformulier afgegeven bij het secretariaat of een mail sturen aan onze Ledenadministratie.

Bedrijfslidmaatschap

Golfpark Spandersbosch bied je de mogelijkheid jouw ambitie in netwerk- en relatiemanagement te ondersteunen via een bedrijfslidmaatschap. Er zijn verschillende mogelijkheden om je aan te sluiten bij de Spandersbosch Business Club. Voor meer informatie: manager@golfparkspandersbosch.nl.

Beëindiging lidmaatschap Golfvereniging

Het lidmaatschap van Golfvereniging Spandersbosch loopt van 1 januari t/m 31 december en moet vóór 1 november schriftelijk per e-mail of brief te worden opgezegd bij de Ledenadministratie. Dit geldt ook voor het registratie lidmaatschap. Mochten wij vóór 1 november geen opzegging ontvangen hebben, dan wordt het lidmaatschap stilzwijgend met één jaar verlengd.

Leden die een (individuele) betalingsregeling met de club hebben getroffen, dienen zich aan de afgesproken voorwaarden omtrent betaalwijze en lidmaatschapsduur te houden.

Contributie gespreide betaling

Naast de reguliere contributie regeling bestaat de mogelijkheid om de contributie voor Golfvereniging Spandersbosch gespreid te betalen. De kosten daarvoor bedragen € 25,-. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze Ledenadministratie.