Nieuws

Tien redenen om de Spandersbosch Nieuwsbrief HELEMAAL te lezen

De maandelijkse Spandersbosch Nieuwsbrief staat boordevol nieuws over alles wat op het golfpark gebeurt. Mis hem niet en lees hem HELEMAAL!
8 April 2024

Renovatie gele tee Boschbaan 4

In de week van 15 tot 22 april wordt de gele tee van Boschbaan 4 gerenoveerd. De baan blijft qualifying.
1 April 2024

Nieuw gezicht

In april komt Kim Scheepers de brasserie versterken.
29 March 2024

Een nieuw seizoen, ook voor De Online ladder

Spandersbosch doet mee met de online clubladder. Naast de clubladder op de Boschbaan kan ook de Spandersbosch ladder - par-3 gespeeld worden. Dat betekent dat alle Spandersboschleden met de online clubladder mee kunnen doen. De clubladder is een laagdrempelige manier om met andere leden te spelen en ze te leren kennen. Er is een zomer- […]

Leden als ambassadeur

Een golfvereniging wordt gemaakt door mensen met gezamenlijke passie: golf. Mensen die zich ook inzetten voor alles eromheen, zoals een vitale brasserie!
5 March 2024

Vierde WinterChallenge was een echte uitdaging!

Op zaterdag 24 februari was alweer de 4de WinterChallenge van dit seizoen. Dit keer op de Crailoobaan waar de deelnemers hun bal al slalommend langs de plassen en vijvers probeerden te krijgen. En dat viel niet mee, ongelofelijk hoeveel water er op dit moment op de baan ligt. Ook op deze middag kwam er nog […]
11 February 2024

Geslaagd jeugdevent op Crailoobaan

Op zondagochtend 11 februari is weer een leuke wedstrijd voor kinderen en jongeren georganiseerd op Spandersbosch.
6 February 2024

De Driving Range van de Toekomst

Op het Nationaal Golfcongres op 6 februari in Den Bosch veel aandacht voor de Driving Range van de Toekomst, inspiratiebron voor Spandersbosch.
5 February 2024

Paaltjes met groene banden in de baan?!

Groene banden om de paaltjes betekenen dat je niet vanuit die gemarkeerde gebieden mag spelen om de natuur te beschermen.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

2024 wordt een uitdagend jaar voor Spandersbosch, waarin we verder werken aan onze missie om een toegankelijke en laagdrempelige vereniging te zijn voor leden en gasten van verschillende generaties en spelniveau.
1 2 3 5