Nieuws

25 July 2024

Een duurzame golfbaan, kan dat eigenlijk wel?

Een duurzame golfbaan kan. Spandersbosch laat het zien.
29 June 2024

G-golf op Spandersbosch

Op Spandersbosch golft al jaren een groepje G-golfers. Ook als je een beperking hebt, is golf leuk. Meld je aan, als je mee wilt doen!
10 June 2024

Vacature Coördinator Golf Academy Spandersbosch

32 uur per week Golfvereniging Spandersbosch in Hilversum is op zoek naar een enthousiaste collega om het team op het park te versterken. De Coördinator van de Golf Academy is een nieuwe functie, waarbij nog veel pionierswerk zal moeten worden verricht. Per 1 januari 2025 neemt de vereniging het beheer van de Golf Academy Spandersbosch […]

Een brasserie op een golfpark?

Waarom heet Brasserie Spandersbosch eigenlijk de Brasserie? Is dat niet een al te weidse benaming voor een clubhuis op een golfbaan? Bij een brasserie denk je al gauw aan Parijs, aan fraaie eet- en drinkgelegenheden met grote vensters en spiegels…. Dat klopt, maar wat het meest typerend is voor een brasserie is dat je er […]
31 May 2024

Stuur je drie mooiste foto's in!

Stuur uiterlijk 15 september je drie mooiste foto's in en hoor 13 oktober of jouw foto in de prijzen valt!
28 May 2024

Vacatures in de brasserie

Vooral in de zomer zijn er veel extra brasseriemedewerkers nodig. Zoek je een leuke bijbaan? Meld je aan!
14 May 2024

Frisbeeën op de golfbaan

Het Sporters Jeugd Toernooi op 12 mei is gewonnen door Quirijn Lucassen en Ties Hoefnagels. Zij sloegen zich met 45 slagen als beste door het uitdagende parcours waarbij met tennisrackets, hockeysticks etc. moest worden afgeslagen.

Golfhotspot in het Gooi

Golfvereniging Spandersbosch maakt plannen voor een nieuwe start van de golfschool en de driving range vanaf 1 januari 2025.
26 April 2024

Spandersbosch benoemt Kaj van Leeuwen als bestuurslid Jeugd

Kaj van Leeuwen is benoemd als bestuurslid Jeugd bij Spandersbosch met als doel nog meer jeugd te enthousiasmeren voor golf.

Tien redenen om de Spandersbosch Nieuwsbrief HELEMAAL te lezen

De maandelijkse Spandersbosch Nieuwsbrief staat boordevol nieuws over alles wat op het golfpark gebeurt. Mis hem niet en lees hem HELEMAAL!
1 2 3 6