Nieuws
14 May 2024

Frisbeeën op de golfbaan

Het Sporters Jeugd Toernooi op 12 mei 2024 is gewonnen door Quirijn Lucassen en Ties Hoefnagels. Quirijn heeft golfles op Spandersbosch en nam zijn vriend Ties mee. Met succes! Het team wist in 45 slagen de laatste hole te bereiken. Geen geringe prestatie gezien de uitdagingen die onderweg moesten worden overwonnen. Elke hole stond namelijk in het teken van een andere sport. In totaal deden 24 kinderen mee.

Bij hole 2 moesten beide spelers van het team bijvoorbeeld met een tennisracket afslaan. Vervolgens gingen ze met de beste bal om en om verder totdat hij in de hole lag. Op hole 4 moest met een bokshandschoen worden afgeslagen en bij hole 6 met een frisbee. De jeugdcommissie had verwacht dat de frisbee wel over het ravijn zou vliegen op hole 6, maar dat bleek niet het geval. Veel teams redden dat niet. Leerpuntje voor volgend jaar!

Het weer was schitterend op deze zondag en er werd dan ook met veel plezier gegolfd. Na afloop waren er drankjes en hapjes. En prijzen natuurlijk. De ranglijst ziet er als volgt uit:

1e plaats: Quirijn en Ties (45 slagen)

2e plaats: Cédric en Hidde (46 slagen)

3e plaats: Owen en Aart-Jan (48 slagen)

4e plaats: Wouter en Simon, Floris en Valerie (61 slagen)

5e plaats: Mason en Philip, Vikas en Alby, Olivier en Joep, Cato en Lucas, Maud & Baukje (63 slagen)

6e plaats: Mannes en Thijmen (70 slagen)

7e plaats: Benthe en Morris (74 slagen)

Bedankt iedereen voor het meedoen! Bedankt jeugdcommissie voor het organiseren!

Het volgende jeugdevent is op 7 juli a.s.

Meer informatie: https://golfparkspandersbosch.nl/events/jeugdevent/

Meld je snel aan!