Nieuws
10 July 2023

Voor elk wat wils in Golfweek 2023

Van 22 tot 27 augustus vindt de jaarlijkse Golfweek plaats op Spandersbosch. Onder het motto ‘Geef het leven kleur’ worden op zes opeenvolgende dagen verrassende speelmomenten en wedstrijden georganiseerd met een all-in formule. All-in betekent: ontvangst, golfen, borrelen, lunchen of dineren & een gezellige nazit. Er is een uitgebreid enthousiast team van leden bezig om deze week voor iedereen tot een succes te maken.

Iedereen is welkom! Dit is voor alle leden van Spandersbosch een uitgelezen kans om de gezelligheid van de vereniging te ervaren. Ook jongeren en nieuwe leden zijn van harte welkom. Er zijn zowel recreatieve als prestatiegerichte wedstrijden, individueel en in teamverband. En op zaterdag kun je je familie en/of vrienden kennis laten maken met de baan.

Er hoeft door leden in deze Golfweek geen greenfee betaald te worden voor de baan waar ze geen speelrecht op hebben. Gasten betalen slechts € 5,00 greenfee die volledig ten goede komt aan de Handicarts van Spandersbosch.

Lees meer over het programma en aanmelding op Geef het leven kleur - Golfvereniging Spandersbosch (golfparkspandersbosch.nl)