Nieuws
2 October 2023

Uitdagende strijd tijdens ’t Goois Open Par-3 Kampioenschap 2023

Op zaterdag 30 september is op golfpark Spandersbosch weer gestreden om het Goois Open Par 3-kampioenschap. Maar liefs 72 spelers, waarvan 48 spelers ‘van buiten’, streden om de prachtige prijzen die beschikbaar waren gesteld door de sponsors. Winnaar bij de dames was Evelyne van Ewijk met 64 slagen. Winnaar bij de heren was Max Schouten met 57 slagen. Golfpark Spandersbosch maakt deel uit van het Goois Natuurreservaat. Het uitdagende parcours met smalle fairways, hellingen, een ravijn, water en bos staat garant voor een spannende wedstrijd. Het fraaie nazomerweer deed de rest om er een prachtige dag van te maken.

De organisatie kreeg vele complimenten. De spelers ‘van buiten’ werden op de parkeerplaats al opgevangen en welkom geheten. Men voelde zich vanaf de eerste minuut een VIP. Het overzicht van prijzen ziet er als volgt uit:

Dames   
1e prijsEvelyne van Ewijk64 slagenPin High reischeque van EUR 250,-
2e prijsCecile Lauw71 slagenPin High reischeque van EUR 150,-
3e prijsMarja van den Breemer73 slagenPin High reischeque van EUR 100,-
Heren   
1e prijsMax Schouten57 slagenPin High reischeque van EUR 250,-
2e prijsRon van Dam59 slagenPin High reischeque van EUR 150,-
3e prijsRuben van der Meijde59 slagenPin High reischeque van EUR 100,-

Op zondag 1 oktober is de wedstrijd opnieuw gespeeld, maar dan voor eigen leden. Opnieuw met  schitterend nazomerweer. Op zondag waren de winnaars Carla in der Rieden met bruto 72 slagen en Adriaan Sirks met bruto 74 slagen. Zij wonnen elk een gratis weekendje weg met een BMW Cabrio.