Geef het leven kleur

Van 22 augustus tot en met 27 augustus vindt de jaarlijkse Golfweek plaats.

Onder het motto ‘Geef het leven kleur’ worden op zes opeenvolgende dagen verrassende speelmomenten en wedstrijden georganiseerd met een all-in formule. All-in betekent: ontvangst, golfen, borrelen, lunchen of dineren & een gezellige nazit.

Doe mee!

Las Vegas: een individuele Stableford wedstrijd met twists in geel, rood en oranje

De eerste wedstrijd van de Golfweek is op dinsdag waarbij we andere regels hebben dan normaal!

Een wedstrijd die voor iedereen uitdagend is. Bepaal zelf je voordeel en maak de juiste keuzes. Speel van plaatsen buiten je comfortzone. Het wordt voor iedereen een uitdaging om er het beste van te maken binnen de keuzes die geboden worden. We gaan voor een gokje!

We spelen individueel Stableford maar de slagen die je op basis van je handicap meekrijgt zijn vrij inzetbaar. Een uitdaging om daar zoveel mogelijk uit te halen.

Omdat deze wedstrijd een onderdeel vormt van de jaarlijkse Golfweek met als motto “Geef het leven kleur”  wordt kleurrijke kleding op prijs gesteld.

We sluiten de avond af met heerlijke salades geserveerd door de Brasserie. Voor € 14,00 heb je keuze uit een Caesar Salade met kippendijfilet , Zalm Salade met gerookte zalm of Geitenkaas Salade. Uit te breiden met een Portie frites voor € 4,00

Schrijf je dus in en waag een gokje!!

Woensdagochtend Women's Day

Tijdens de Golfweek van Spandersbosch wordt op woensdagochtend 23 augustus van 09.00 uur tot ongeveer 14.00 uur een speciale Women’s Day georganiseerd voor vrouwelijke leden en hun gasten. De spelvorm is Texas Scramble. Hierin wordt gespeeld door teams bestaande uit 4 personen. Deze spelvorm is zeer geschikt voor de beginnende golfer. Leer spelenderwijs de baan kennen en help elkaar om de beste bal te spelen.

Omdat deze wedstrijd een onderdeel vormt van de jaarlijkse Golfweek met als motto “Geef het leven kleur” heeft elke wedstrijd zijn eigen kleur, een touch of pink  wordt op prijs gesteld.

We beginnen de dag met koffie en iets lekkers en de wedstrijd wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch bestaande uit een luxe Toscaanse salade voor € 17,50.

Alle leden betalen € 10,00 inschrijfgeld en gasten € 15,00 (dit is inclusief greenfee)

Heb je handicap 54 of lager, schrijf je in!

Woensdagmiddag: Spandersbosch 'Ryder Cup'

Woensdagmiddag vanaf 12.30 uur start de Spandersbosch 'RyderCup' Dit is een teamwedstrijd met open inschrijving. De wedstrijd vindt plaats tussen 2 teams die op de Crailoobaan  in 3 opeenvolgende wedstrijdvormen tegen elkaar strijden om de titel ‘het beste team op de Crailoobaan’.

Spelvormen zijn hetzelfde als bij de Ryder Cup namelijk Best Ball Better Ball. (Alle spelers spelen hun eigen bal de hole uit) , Foursome  en Singles.   We spelen Matchplay zonder handicapverrekening. Gezien de beperkt beschikbare speeltijd is de minimaal vereiste handicap 36.

De eindtijd wordt geschat op 19.00 uur. Waarna je van harte welkom bent om mee te eten, we serveren kipsaté met frites en salade of een vegetarische variant voor € 17,50.

Omdat deze wedstrijd een onderdeel vormt van de jaarlijkse Golfweek met als motto “Geef het leven kleur” heeft elke wedstrijd zijn eigen kleur. Op woensdag is er natuurlijk een blauw en een rood team in de baan.

Schrijf je snel in, het aantal deelnemers is beperkt.

Alle leden betalen € 10,00 inschrijfgeld en gasten € 15,00 (dit is inclusief greenfee)

Pitch & Putt Kris & Kras

We spelen op een  sterk afwijkend P&P Kris en Kras parcours met een aantal zeer uitdagende holes. De wedstrijd staat voor iedereen open en wij spelen dit keer niet met een P&P handicap maar met de WHS-handicap.

Tijdens de wedstrijd word je getrakteerd op een hapje.

Omdat deze wedstrijd een onderdeel vormt van de jaarlijkse Golfweek met als motto “Geef het leven kleur” heeft elke wedstrijd zijn eigen kleur, graag zien we je in een zoveel  mogelijke witte outfit komen.

Na afloop wordt er door onze brasserie een heerlijke Indonesische maaltijd geserveerd voor € 25,00.

Schrijf je snel in en voorkom teleurstelling.

Alle leden betalen € 10,00 en gasten € 15,00 (dit is inclusief greenfee)

 

Vrijdag: hole to hole

Unieke wedstrijd op de Crailoobaan waarin je twee greens/holes aanspeelt per hole.

Twee teams (twee keer twee personen) starten vanaf de afslagtee van hole 1 met als eerste doel de aangelegde wintergreen van hole 1.  Iedere speler slaat af en telt zijn slagen tot er is uitgeholed.

Vervolgens sla je opnieuw af maar nu vanaf een nieuw gecreëerde afslagplaats halverwege de baan met als doel de zomergreen.

Wederom uitholen en aantal slagen tellen. Het totaal aantal slagen per team over beide holes wordt genoteerd.

Tijdens de wedstrijd wordt er een hapje uitgedeeld en we sluiten af met een diner “Build Your Own Hamburger” (vlees/vis of vega) inclusief frites voor € 17,50. Het zou gezellig zijn als iedereen aansluitend blijft eten.

Het thema van de Golfweek is Geef je leven kleur dus kom zoals je bent.

Alle leden betalen € 10,00 en gasten € 15,00 (dit is inclusief greenfee).

Zaterdag: Friends & Family

Speel 9 holes naar keuze op de Crailoobaan óf de Boschbaan en neem een vriend(en) of familielid(eden) mee, introducés meer dan welkom.

Crailoobaan handirope ronde – je speelt met je team (2 p) 9 holes met handicap verrekening door middel van een touw (handirope). Na elke slag wordt vanaf de beste plek door beide spelers gespeeld. Je kunt al meedoen met baanpermissie!

1e starttijd 13.30 uur

Boschbaan Chapman greensome – met jouw team (2 p) speel je 9 holes stableford met (gemiddelde) handicap verrekening. Iedereen slaat af en de tweede slag speel je de bal van jouw teammaatje, vanaf de 3e slag speel je de beste bal en vervolgens om en om. Inschrijven vanaf handicap 54.

1e starttijd 13.00 uur

Heb je nog of bijna nooit met een wedstrijd meegedaan dan is het nu de uitgelezen kans om met deze laagdrempelige ronde mee te spelen. Heb je je baanpermissie maar nog geen handicap dan kun je al meedoen op de Crailoobaan.

Een speciaal welkom voor jongere spelers die we bij elkaar in de flight zullen plaatsen.

Wij zorgen voor een paar fun-opdrachten en natuurlijk voor een hapje en een drankje tijdens het spel.

Omdat deze wedstrijd een onderdeel vormt van de jaarlijkse Golfweek met als motto “Geef het leven kleur” heeft elke wedstrijd zijn eigen kleur, voor zaterdag is dat geel en zien we je graag als “het zonnetje in huis” verschijnen.

En aan het eind gezellig met je vriend(en) / familie borrelen op het terras met een uitgebreide borrelplank voor € 12,50 p.p.

Inschrijven per team (2) of flight (4). Elk lid kan maximaal 3 introducees meenemen.

Inschrijfgeld voor leden € 10,00 en voor niet-leden €15,00 (inclusief greenfee)

Zondag: handicart wedstrijd

Op de laatste dag van de golfweek vindt de jaarlijkse Handicart-wedstrijd plaats met als inzet de Handicart-Wisseltrofee. De wedstrijdvorm is 18 holes Greensome met enkele verrassende elementen en handicapverrekening op de Combibaan. 

Tijdens en rondom deze wedstrijd vinden activiteiten plaats om geld in te zamelen voor de Stichting Handicart. Zo kunnen er Mulligans gekocht worden en zijn er een aantal bunkers aangewezen als charitybunker. Verder is er een loterij met leuke prijzen. De wedstrijd is toegankelijk voor alle leden. Minimum handicapeis 54. 

Inschrijving bij voorkeur als team van twee spelers, maar individueel kan er ook ingeschreven worden. De wedstrijdleiding zoekt dan een geschikte medespeler. 

Wij zorgen natuurlijk voor een traktatie tijdens de wedstrijd.

Omdat deze wedstrijd een onderdeel vormt van de jaarlijkse Golfweek met als motto “Geef het leven kleur” heeft elke wedstrijd zijn eigen kleur, kom deze dag in alle kleuren van de regenboog. 

Na afloop is iedereen welkom om aan te schuiven voor een zondagse barbecue voor € 19,50 p.p.

Het winnende koppel vertegenwoordigt Golfclub Spandersbosch tijdens de regiofinale Noord-West op 14 september 2023 op Golfclub Almeerderhout. De beste 6 koppels van de 4 regiofinales gaan tijdens de landelijke finale strijden om de Handicart-Trofee op 5 oktober 2023 op Golfclub Anderstein.

Dus er is zeker iets om voor te spelen!!! Grijp je kans en schrijf je in, vol is vol.

Inschrijfgeld voor alle leden € 10,00

Iedereen is welkom!

Dit is voor alle leden van Spandersbosch een uitgelezen kans om de gezelligheid van de vereniging te ervaren. Ook jongeren en nieuwe leden zijn van harte welkom. Er zijn zowel recreatieve als prestatiegerichte wedstrijden, individueel en in teamverband. En op zaterdag kun je je familie en/of vrienden kennis laten maken met de baan.

Er hoeft door leden in deze Golfweek geen greenfee betaald te worden voor de baan waar ze geen speelrecht op hebben. Gasten betalen slechts € 5,00 greenfee die volledig ten goede komt aan de Handicarts van Spandersbosch.

Vanaf 10 juli, 20.00 uur kun je je inschrijven via de wedstrijdkalender!