Nieuws
24 September 2023

Media City Golf Open: dag met gouden randje!

Op 15 september 2023 vond de tweede editie van het Media City Golf Open plaats op golfpark Spandersbosch. Bijna tachtig ondernemers speelden 18 holes Texas Scramble, een spelvorm waarbij het gaat om de teamprestatie. Het winnende team bestond uit Rob Klap, Rick Nieman , Eppo van Nispen en Kees van de Hoeven. Zij wonnen elk een greenfee voor 18 holes. Daarnaast werd opnieuw de Media City Golf Open Cup uitgereikt, een wisselbeker voor de meest mediagenieke golfer. Het Talentteam van Common Frames dat weer de film en fotografie verzorgde, koos Jara Balkestein uit van Working RebelZ. Zij speelde mee in het Van Poelgeest-team.

Podcasts

De opbrengst van het Media City Golf Open gaat naar een goed doel. Dit jaar was dat ‘Kind bij de dokter’, een platform dat betrouwbare medische informatie over de kindergeneeskunde toegankelijk maakt voor kinderen en hun ouders door middel van podcasts en via social media.  Dankzij de sponsoren en de deelnemers ontvangt de stichting € 3500,- en wellicht nog belangrijker, hebben de initiatiefnemers contacten gelegd in de mediawereld. Voor de volgende fase is ‘Kind bij de dokter’ op zoek naar ondernemers die hun expertise en hulp willen inzetten bij de ontwikkeling en productie van de podcasts.

Top

Eppo van Nispen tot Sevenaer, directeur van Mediamuseum Beeld en Geluid, opende het toernooi op passende wijze waardoor de sfeer er meteen goed in zat. Het weer was op 15 september uitzonderlijk mooi en de baan lag er top bij, waardoor er veel te genieten viel. Ook de lekkere hapjes onderweg in de baan, kwamen het spel ten goede. Alleen maar blije gezichten op het terras na afloop. Ook kinderarts Gerdine Kamp van Tergooi Medisch Centrum, was blij met het geldbedrag én met de contacten. “Misschien gaat het nu wél lukken om onze plannen voor film te realiseren en zo een bijdrage te leveren aan een betere kindergezondheid!”

Het Media City Golf Open 2024 vindt plaats op 13 september 2024. Save the date!

Prijzenoverzicht  Media City Golf Open 2023

Texas Scramble

1e prijsGreenfee 18 holesRob Klap, Rick Nieman , Eppo van Nispen, Kees van de Hoeven
2e prijsChampagnePieter Bas Boertje, Frank Peters, Olivier Monod  de Froideville
3e prijsLunch brasserieWillemijn van Henten, Bert Dijkstra, Ellis Zeeuw van de Laan, Nico Scherpenzeel  

Neary & Longest

Neary Dames Boschbaan 1Pascale SchynsMagnum fles rosé
Neary Heren Boschbaan 1Rob KlapMagnum fles rosé
Longest Dames Boschbaan 7Patricia van Amstel2 vrijkaartjes Spant!
Longest Heren Boschbaan 7Hans van der Eerden2 vrijkaartjes Spant!
Longest Dames/Heren Crailoobaan 6Max DerksenCreatieve sessie bij D&B Eventmarketing

Media City Golf Open Cup 2023

Jara Balkestein

Tenslotte was er nog een extra prijs: drie golfers mogen meedoen aan de prestigieuze BMW-golfcup op 12 oktober a.s. en maken kans op deelname aan het toernooi in Zuid-Afrika!

Nol Oosterom

Geert Willem Koolhof

Jaap Franken

De Spandersbosch Business Club bedankt sponsoren Van Poelgeest Hilversum/Naarden, D&B Eventmarketing, Broadcasting Magazine en Spant! voor hun steun bij dit event!