Nieuws
19 September 2023

Ondanks regen veel plezier bij Blaricum Golf & Country

Op 17 september 2023 stonden Golfvereniging Spandersbosch en de Gooische TamTam bij hole 2 tijdens de Blaricum Golf & Country. Door het hele dorp heen waren holes gemaakt. Het Spabo/TamTam-team stond bij de Aspergeboerderij. Ondanks de regen zat de stemming er goed in. De deelnemers konden een leuke teamfoto laten maken én een quiz invullen over Spandersbosch.

Helaas hadden slechts vijf mensen alle antwoorden goed. Tussen deze vijf mensen is geloot. De winnares is Trudy Joling. Hartelijk gefeliciteerd, Trudy!  Je hebt een gratis flight gewonnen voor vier personen. We heten je graag welkom op Spandersbosch!  

Om ieders kennis op te frissen:

Golfvereniging Spandersbosch is ruim veertig jaar geleden opgericht door vier vrouwen van hockeyvereniging Be Fair. Aanvankelijk werd op de hockeyvelden gegolfd, wanneer er niet werd gehockeyd. Met de aanleg van de natuurbrug kreeg golfpark Spandersbosch zijn huidige vorm. 

Er zijn twee banen, de Crailoobaan en de Boschbaan. In totaal dus 18 holes. Spandersbosch ligt vlak bij het Mediapark op Sportpark Crailoo. Daar bevinden zich ook tennisvereniging de Geldersche Vallei en voetbalvereniging FC Hilversum. De grond waarop gesport wordt, is van het Goois Natuurreservaat (GNR).

Aspergesteken kan tot 24 juni. Daarna moeten de planten aansterken om het volgend jaar opnieuw asperges te kunnen voortbrengen.

Dank voor de leuke kennismaking en tot ziens op Spandersbosch!