Nieuws
29 October 2023

Griezelen op de golfbaan

Welke prijs win je het liefst? De prijs voor de beste Halloween-outfit of de prijs voor de beste golfprestatie? Tijdens het griezeltoernooi op 29 oktober valt bijna iedereen in de prijzen. De teams en ook hun (groot) ouders waren fantastisch uitgedost. Magiƫrs, skeletten, mummies, spiderman, monsters zie je niet vaak op de baan. De outfit zat de spelprestaties niet in de weg. Integendeel, er werd goed gescoord. Volgend jaar weer vond iedereen.

Zes flights van in totaal 18 kinderen deden mee aan het griezeltoernooi. Begeleid door een tiental (groot) ouders speelden ze Texas Scramble. Bij de start legde golfprofessional Esmee Jones de spelregels nog even uit. Als eerste startten de kinderen die al een handicap hebben, daarna volgden de kinderen die onlangs baanpermissie hebben gekregen na het introductieprogramma te hebben gevolgd. Het eerste team dat om 10 uur startte, kwam al om 11.27 binnen. Het tempo zat er goed in.

Na afloop reikte Esmee Jones de prijzen uit. De uitslag was als volgt:

1e prijs - Gijs en Suze Radstok met Alexandre Pezier

2e prijs - Quint en Philine Simmelink, Tijs Seesing en Marcus van der Merwe

3e prijs - Lucas Tamminga, Hidde Out, Noah Verheijen

De prijs voor de beste teamoutfit was voor Baer en Duco Schipper met Charles de Vries

De prijs voor de beste individuele Halloweenoutfit ging naar Hidde Out.

Uiteraard werd iedereen door Esmee flink aangemoedigd om verder te trainen en op 17 december mee te doen aan het wintertoernooi. Op 4 november start het tienweekse vervolgprogramma, waarvoor zich inmiddels ongeveer 25 kinderen hebben opgegeven.