jeugd Event

Sporters Jeugd Golf Toernooi

12 May 2024

Kom gekleed als je favoriete sporter en ontdek op elke hole een andere sport! Elke swing brengt een nieuwe uitdaging. Van hockey tot tennis. Van voetbal tot atletiek.

Trek je sportoutfit aan, neem je golfclubs mee en bereid je voor op een dag vol plezier en sportiviteit. Het toernooi is speciaal ontworpen voor jeugdgolfers van verschillende niveaus. Je speelt foursome in teams van twee. Dat betekent dat je met zijn tweeën samenwerkt om de hole te overmeesteren. De ene keer sla je af met een hockeystick, de andere keer chip je over een tennisnet....

Iedere golfer van 6 tot 18 jaar is van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn van Spandersbosch om mee te kunnen doen. Iedereen is welkom! Jeugdleden betalen € 7,50 en niet-leden € 17,50. Van het geld worden leuke prijzen gekocht en krijg je na afloop een drankje.

Je kunt je aanmelden tot drie dagen van te voren. Op vrijdag ontvang je de startlijst en hoor je met wie je speelt en wat je starttijd is. De eerste flight start om 10 uur op de Crailoobaan.

Neem je vrienden en vriendinnen mee en meld je aan!