jeugd Event

Gooisch Herfstkampioenschap Jeugd

20 October 2024

Op zondag 20 oktober 2024 wordt het tweede Gooisch Herfstkampioenschap Jeugd georganiseerd voor jongeren van 15 tot 21 jaar. Steeds meer jongeren ontdekken golf! Golf is vooral leuk als je het met leeftijdgenoten doet. Om elkaar beter te leren kennen wordt in de herfstvakantie dit event georganiseerd. Het Gooisch Herfstkampioenschap Jeugd is voor jeugdleden vanaf 15 jaar die hun GVB hebben. Ook niet-leden zijn welkom!

Neem gezellig een vriend/vriendin mee en kom een prijs winnen hier op Golfpark Spandersbosch!

Het is de bedoeling dat jullie in groepjes van 4 spelen op de Crailoobaan, met als spelvorm Texas Scramble. Als alle aanmeldingen binnen zijn zullen jullie op basis van leeftijd en spelniveau ingedeeld worden om het eerlijk te houden.

Vanaf 11:00 zijn jullie welkom in het clubhuis, hier kunnen jullie je melden bij de wedstrijdleiding en kennismaken met je flightgenoten. Ook heb je dan tijd om van tevoren wat balletjes te slaan. Het toernooi zal om 12 uur van start gaan,  dus zorg dat je er voor die tijd bent!

Het toernooi zal naar verwachting tot 14:00 duren. Na het toernooi krijgen jullie een hapje en drankje in de brasserie en worden de winnaars aangekondigd. Dan weten we wie de Gooische herfstkampioenen van 2024 zijn!

De winnaars van 2022!

De kosten zijn €7,50 voor leden en €25 voor niet-leden (incl. greenfee).

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar jeugdcommissie@golfparkspandersbosch.nl