Nieuws
5 September 2023

Golfen tussen hooiberg en paardeweitje

Op 17 september 2023 vindt in Blaricum weer het jaarlijkse Golf & Country evenement plaats. Rond en in dit fraaie dorp worden 16 holes gerealiseerd waarvan de meeste par 3 en een enkele par 4. Om half 11 starten deelnemers allemaal tegelijk bij een hole. Om vier uur moet de laatste bal geslagen zijn. Onderweg worden op verschillende plekken versnaperingen aangeboden. Golfvereniging Spandersbosch en Gooische Tam Tam bieden de deelnemers op hole 2 bij de Aspergeboerderij een hapje aan. Inschrijving voor dit unieke en gezellige event is nog mogelijk.

Het parcours leidt langs engen, akkers en stukjes heide, maar ook door het centrum van het dorp waar op de zogenaamde “grasplakken” van diverse boerenerven een hole is gerealiseerd. Bij restaurant ‘Rust wat’ bijvoorbeeld ga je met een bootje naar een eiland, waar een hole is gemaakt. Het event is een unieke kans om kennis te maken met Blaricum of om weer mooie nieuwe plekjes te ontdekken. De route is van hole naar hole duidelijk met borden aangegeven zodat publiek (overal gratis toegang) de route gemakkelijk kan volgen op de fiets of wandelend. De spelers treffen bij een aantal holes een sponsor aan met leuke presentaties en waar ze ook een hapje en drankje krijgen aangeboden . Voor golfers is dit een unieke gelegenheid om te spelen op een niet alledaagse baan met alle charme van dien.

Spelvorm: Strokeplay, shotgun. Elke speler mag maximaal 3 clubs meenemen: putter, P of S, 9.

Kosten € 60,00 p.p. Daarvoor krijg je naast deze gezellige dag een kop koffie met wat lekkers bij binnenkomst, twee golfballetjes, een hapje en drankje bij een aantal holes, twee consumptiebonnen voor een drankje na terugkomst. Ook worden er na afloop nog een aantal fraaie prijzen verloot. De prijsuitreiking is rond 16.45 uur.

Meer informatie en aanmelding: aanmelden bij wimoversteegen@gmail.com. Inschrijven kan voor een complete flight, maar inschrijven voor 1, 2 of 3 personen is ook mogelijk

Blaricum Golf & Country wordt georganiseerd door de Stichting Promotie Blaricum - www.blaricumpromotie.nl