Nieuws
31 March 2023

Elisabeth Köllen nieuwe handicartconsul

Elisabeth Ķöllen heeft het stokje van Thécla Endert overgenomen als handicartconsul van golfvereniging Spandersbosch. Eind vorig jaar meldde Thécla dat zij na twintig jaar wilde stoppen met deze vrijwilligerstaak. Het bestuur is heel blij in Elisabeth Köllen een opvolger te hebben gevonden. Elisabeth: "Thécla loopt gelukkig nog even met mij op, want na 20 jaar consul geweest te zijn heeft zij veel kennis en ervaringen die ze met mij kan delen. Datzelfde geldt voor Jan Lancker die over de technische staat van de handicarts waakt en voor mij het eerste aanspreekpunt is als één van onze handicarts wat mankeert".

Ik heb altijd vrijwilligerswerk gedaan. Of dat nu het zitten in een bestuur is of helpen in een museum, het is een leuke en nuttige aanvulling op de dagelijkse dingen. Dus toen ik werd benaderd voor het consulschap heb ik ja gezegd. De Stichting Handicart is mij niet onbekend. Spandersbosch least 5 handicarts en dat betekent dat er per jaar een behoorlijk bedrag (7500 euro) bijeen moet worden gebracht. Het is fantastisch en hartverwarmend dat veel leden bereid zijn daarbij te helpen, zo vertelde Thécla mij.

Elisabeth Köllen golft al geruime tijd, maar is nog maar pas lid van Spandersbosch. Köllen: "Sinds vorig jaar probeer ik "greep" te krijgen op de Crailoo-en de Boschbaan. Twee moeilijke, mooie en uitdagende banen met hout in allerlei verschijningsvormen: struiken, takken, bomen. Opgeleid als leerpsycholoog moet ik mij bij dat leerproces nu zelf instrueren. Maar zo af en toe een opfrislesje bij een pro en tips van medespelers helpen daarbij! 

Meer informatie over de handicarts: Handicarts op Spandersbosch - Golfvereniging Spandersbosch (golfparkspandersbosch.nl)