Doorspelen in de winter

Golfen in de winter heeft een bijzondere charme. Lekker de kou trotseren en genieten van het bos in wintersfeer en daarna een warm drankje in het clubhuis. Dankzij de hoge ligging van onze baan kan op Spandersbosch vrijwel het hele jaar door gespeeld worden.

Op de Crailoobaan zijn de paden gerenoveerd en kun je altijd met een buggy of een trolley spelen. Daarom noemen we ons park ook wel 'de droogste golfbaan in de omgeving'. Op de Boschbaan zijn vaak alleen draagtassen toegestaan, maar kan meestal wél gespeeld worden.

Afgelopen zomer zijn ook alle wintermatten op de Crailoobaan vernieuwd. Dat maakt deze baan bij uitstek geschikt om een winterrondje te lopen. De Crailoobaan is een pittige Par-3 baan. Golfers die hier hun handicap weten te verbeteren, zijn zeer goede golfers. Tot voor kort werd hier het NK Par-3 kampioenschap gehouden, inmiddels opgevolgd door het Goois Open Par-3 kampioenschap.

Het lidmaatschap voor de Crailoobaan kost per 1 januari 2023 € 325,-. Kijk voor meer informatie op: https://golfparkspandersbosch.nl/ik-wil-lid-worden/