Lid worden

Combi-lidmaatschap

Er zijn verschillende mogelijkheden om lid te worden van Golfvereniging Spandersbosch. Het meest gangbare lidmaatschap is het combi-lidmaatschap.

Met het combi-lidmaatschap kun je spelen op zowel de Crailoobaan als de Boschbaan. Je kunt meedoen aan alle activiteiten die worden georganiseerd door de vereniging. Er zijn diverse soorten wedstrijden voor alle verschillende soorten golfers die actief zijn. Ben je meer een gezelligheidsspeler, dan kun je bijvoorbeeld meespelen met de combi wedstrijd of de inloopwedstrijden. Ben je wat meer competitief ingesteld, dan wil je wellicht meespelen met de maandbeker of de clubkampioenschappen. Maar ook voor de meer beginnende golfers en jeugdspelers zijn er wedstrijden.

 • De prijs van het Combi-lidmaatschap bedraagt € 860,- per kalenderjaar. Stap je later in het jaar in dan worden de kosten pro rata verdeeld. Aanmeldingsformulier kan gemaild worden naar onze Ledenadministratie.
Leden van 22 t/m 26 jaar€ 545,00
Leden van 17 t/m 21 jaar€ 325,00
Jeugdleden t/m 16 jaar€ 190,00
Student-leden 17 t/m 26 jaar
zolang ingeschreven als student bij DUO
€ 325,00

Aanmeldingsformulier voor jeugdlidmaatschap kan afgegeven worden bij het secretariaat of gemaild worden naar de Ledenadministratie (035-6857328).

Jaarkaart

Het is ook mogelijk om alleen gebruik te maken van de Crailoobaan. Vooral beginnende golfers vinden dit vaak prettig. Je kunt dan onbeperkt spelen op de Crailoobaan en gebruik maken van alle evenementen die daar worden georganiseerd. Natuurlijk kun je ook op de Boschbaan spelen, maar dat valt niet onder de jaarkaart.

Ouder dan 21 jaar€ 300,00
van 17 t/m 21 jaar€ 150,00
jeugd t/m 16 jaar€ 125,00

Proeflidmaatschap

Tijdens het proeflidmaatschap maak je kennis met onze vereniging, ons prachtige golfpark en de verenigingsactiviteiten zoals wedstrijden. Je kunt tevens gebruik maken van alle faciliteiten op ons golfpark, die ook bij het normale lidmaatschap horen zoals onbeperkt golfen op onze prachtige Boschbaan en Crailoobaan.

Je wordt bij aanvang van het proeflidmaatschap persoonlijk in ons clubhuis welkom geheten door een gastvrouw/-heer, een van onze enthousiaste vrijwilligers. Tijdens deze kennismaking krijg je een ‘voorproefje’ van onze vereniging, hoe alles organisatorisch in elkaar zit, wat er wanneer allemaal te doen is, hoe onze website werkt en wat er verder op ons golfpark te doen is.

 • Proeflidmaatschap geldt voor 6 maanden en bedraagt € 450,-. Gaat in op de 1e van de maand en kan 1 keer worden aangegaan. Excl. NGF bijdrage. Na afloop kun je overstappen naar het combi-lidmaatschap. Aanmeldingsformulier kan gemaild worden naar onze Ledenadministratie.

Registratie-lidmaatschap

Het is mogelijk om je handicap te laten registreren bij Golfvereniging Spandersbosch. Naast je handicap kan ook je baanpermissie worden afgegeven via de Golfschool en kan je het theorie examen behalen.

 • Registratielidmaatschap is € 65,-. Hiervoor ontvang je in 2021 twee greenfee vouchers en de NGF bijdrage (incl administratie kosten). Je kan het Aanmeldingsformulier afgegeven bij het secretariaat of een mail sturen aan onze Ledenadministratie.

Bedrijfslidmaatschap

Golfpark Spandersbosch biedt je de mogelijkheid jouw ambitie in netwerk- en relatiemanagement te ondersteunen via een bedrijfslidmaatschap, al dan niet in combinatie met het lidmaatschap van de businessclub The Bridging Link.

Elk bedrijfslidmaatschap is gebaseerd op het gebruik van een of meerdere wildcards en omvat tevens standaard een uitnodiging tot het bijwonen van een jaarlijkse sponsoren dag voor 2 personen en onbeperkt gebruik van de grote vergaderzaal (mits beschikbaar). Een WildCard van Golfvereniging Spandersbosch geeft je een niet-persoonsgebonden speelrecht op onze Boschbaan of Crailoobaan. De WildCard is gesteld op naam van je bedrijf en is een bewijs aan toonder. Onderstaand een greep uit het scala aan bedrijfslidmaatschap pakketten die wij je kunnen bieden:

 • Basis pakket van € 1.415,-
  1 wildcard
 • Brons pakket van € 1.965,-
  1 wildcard, 10 greenfees en 1 sponsorbord
 • Zilver pakket van € 2.465,-
  1 wildcard, 10 greenfees, 1 sponsorbord en lidmaatschap businessclub The Bridging Link
 • Goud pakket van € 2.965,- 
  2 wildcards, 10 greenfees, 1 sponsorbord en lidmaatschap businessclub The Bridging Link 
 • Tevens bieden wij je de mogelijkheid tot de aanschaf van greenfee bedrijfs"knipkaarten"  
  (50 x 9 of 100 x 9 holes), extra sponsorborden, extra wildcards en sponsoring van scorekaarten. 

Voor meer informatie: manager@golfparkspandersbosch.nl.

Beëindiging lidmaatschap Golfvereniging

Het (combi)lidmaatschap van Golfvereniging Spandersbosch loopt van 1 januari t/m 31 december en moet vóór 1 november schriftelijk per e-mail of brief te worden opgezegd bij de Ledenadministratie. Mochten wij vóór 1 november geen opzegging ontvangen hebben, dan wordt het lidmaatschap stilzwijgend met één jaar verlengd.

Leden die een (individuele) betalingsregeling met de club hebben getroffen, dienen zich aan de afgesproken voorwaarden omtrent betaalwijze en lidmaatschapsduur te houden.

Contributie gespreide betaling

Naast de reguliere contributie regeling bestaat de mogelijkheid om de contributie voor Golfvereniging Spandersbosch gespreid te betalen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze Ledenadministratie.