Hole in One

Reglement Hole-in-One

Voor iedere golfer is het slaan van een Hole-in-one een bijzondere ervaring. Het met één slag de bal in de hole slaan wordt ook wel "ace" genoemd. In ons Clubhuis hangt een bord met de namen van de leden die op Spandersbosch een Hole-in-one geslagen hebben. Om voor vermelding op dit bord in aanmerking te komen gelden de volgende voorwaarden:

· de bal moet met één slag vanaf de tee in de hole geslagen zijn tijdens een Qualifying ronde of een verenigingswedstrijd in een volledige ronde van 9 of 18 holes;

· de baan moet in qualifying conditie zijn;

· de minimale lengte van de hole waarop de Hole in One geslagen is, is voor dames 80 meter en voor heren 100 meter;

· de scorekaart of een kopie daarvan, dient te worden ondertekend door de speler zelf en door zijn marker en binnen 30 dagen ingeleverd te worden bij het Secretariaat van onze Vereniging;

· alleen leden van Golfvereniging Spandersbosch komen in aanmerking voor vermelding op het bord;

· in geval van twijfel is de beslissing van de wedstrijdleiding bindend.

Bols Hole in One Club

Als het je gelukt is een Hole in One te slaan kun je je aanmelden bij de Bols Hole-in One Club. Deze Club is opgericht in 1927 en bestaat uitsluitend uit leden die een Hole-in One geslagen hebben. Zeer exclusief dus!

Door een inschrijfformulier in te vullen en op te sturen kunt u zich aanmelden. Dit formulier is verkrijgbaar op de website van deze Club. Als aan alle voorwaarden is voldaan kan je dit inschrijfformulier opsturen naar de Bols Hole in One Club.