Kennismakingscommissie

Iedere nieuwe golfer is anders. Sommigen hebben nog maar kort les gehad en beginnen net met golfen. Anderen komen van een andere club of hebben jaren geleden veel gegolfd en hoeven alleen hun kennis en ervaring op te frissen. Voor iedereen is het belangrijk om een goede aansluiting te vinden bij de vereniging. Meedoen aan wedstrijden is een goede manier om mensen te leren kennen. In het kennismakingsgesprek vertelt Chrisje over de verschillende mogelijkheden. Wie wil, wordt gekoppeld aan een speler die al wat langer lid is en die veel over de club en de baan kan vertellen. Soms klikt dat zo, dat daar een goede golfvriendschap uit ontstaat. 

De kennismakingscommissie zint voortdurend op nieuwe mogelijkheden om nieuwe leden bij de vereniging te betrekken. Zo worden er regelmatig kennismakingswedstrijden georganiseerd, waarbij de nazit op het terras uiteraard heel belangrijk is om je netwerk binnen de vereniging te vergroten. Leden die al wat langer lid zijn, spelen met nieuwe leden en maken ze wegwijs in de baan. Omdat dat in coronatijd lastig was, is een  z.g. ‘maatjeslijst’ samengesteld waar de speler op verzoek geplaatst wordt. Nieuwe leden kunnen via de lijst contact met elkaar opnemen om samen te spelen. Ook de online golfladder is geschikt om nieuwe mensen te ontmoeten, omdat je dan via het systeem gekoppeld wordt aan iemand die je niet kent. 

Heb je een idee om de ‘onboarding’ van nieuwe leden te vergroten, meld je bij de kennismakingscommissie: handicap@golfparkspandersbosch.nl