Vacature | Marshal

Zoek je een leuke vrijwilligersfunctie binnen de vereniging en hou je van afwisselend en zelfstandig werk waarbij je veel contacten hebt met andere spelers? Dan is de marshalcommissie op zoek naar jou als nieuwe marshal.

Wat doen marshals?

De voornaamste taak van de marshal is het bevorderen van het speelplezier voor alle spelers. Als gastheer of gastvrouw leg je contact met spelers en zorg je voor een goede doorstroming op de baan.

Naast een toezichthoudende en controlerende taak of de spelers wel speelgerechtigd zijn, draag je ook bij aan de veiligheid op de baan. In de marshalcar bevindt zich, naast een uitgebreide EHBO-set, een AED. Als marshal krijg je regelmatig de mogelijkheid om een EHBO-cursus en/of een reanimatiecursus te volgen

Waar staan de marshals voor?

De marshalcommissie bestaat uit vier leden die een team aansturen van ongeveer 40 marshals. Als beginnende marshal word je ingewerkt door één van de commissieleden en kun je belangrijke wetenswaardigheden over de functie en de regels van de vereniging teruglezen in het marshalhandboek. Na elke dienst maak je een kort verslag van eventuele bijzonderheden die zich hebben voorgedaan. Knelpunten of andere punten van aandacht die je daarin noteert, worden eerst intern bij de commissie besproken. En mocht dat nodig zijn, vervolgens met het management en bestuur van de vereniging. Je helpt hiermee de functie van marshal steeds verder vorm te geven.

Er wordt verwacht dat je 2 of 3 keer per maand een marshaldienst draait van 3 uur per keer. Wil je vaker dan mag dat uiteraard! Je kunt je eigen diensten inplannen op een online platform. Binnen deze speciale website zie je als marshal precies welke diensten er nog openstaan zodat je kunt kiezen welke het beste bij je passen. Ook krijg je aan het begin van de week van één van de commissieleden een mail met daarin een overzicht van alle ochtend-, middag- en (eventuele) avonddiensten van die week. Als daarin nog diensten openstaan kun je je daar alsnog voor inschrijven.

Eén dag van tevoren krijgt je automatisch een reminder dat je de volgende dag dienst hebt.

 

 

 

Wie zoeken wij?

Je vindt het leuk om een zelfstandige en verantwoordelijke functie te hebben met veel contacten met andere spelers bij Spandersbosch.

Je bent sociaal vaardig.  Immers, naast het zijn van gastheer/-vrouw moet je soms ook directief kunnen optreden. Oftewel op een soms dwingende maar wel prettige en constructieve manier de spelers wijzen op de regels die gehanteerd worden bij Spandersbosch.

Ook beschik je over de nodige stressbestendigheid. Je moet opgewassen zijn tegen onverwachte situaties en dan adequaat kunnen optreden.

Je bent ook een teamspeler. Als marshal werk je samen met o.a. de caddiemaster, de greenkeepers en andere vrijwilligers in de baan zoals het ‘klus-/tuinteam’.

Wat krijg je ervoor terug?

Het zijn van marshal is leuk door de contacten met spelers. Maar ook afwisselend, want er doet zich altijd wel iets bijzonders voor. Je maakt onderdeel uit van het marshalteam en vervult daarmee een zichtbare en belangrijke rol binnen de vereniging.

Meer weten? Bel Peter Renou, voorzitter van de marshalcommissie: 06-5351 1736.

Heb je interesse?

Stuur een mail aan Paul Bär, secretaris van de marshalcommissie!