Vacature | Begeleider nieuwe leden

De kennismakingscommissie zoekt leden die met nieuwe leden 1 of 2 keer de baan of beide banen willen spelen en onderweg en na afloop te vertellen over de vereniging, clubleven, wedstrijden, e-golf4 u en andere golfzaken.

Wat doet de kennismakingscommissie?

De kennismakingscommissie verwelkomt (telefonisch) nieuwe leden, organiseert wedstrijden  voor nieuwe leden en speelt met hen één of meerdere rondes.

Graag komt de kennismakingscommissie in contact met leden die het leuk vinden om nieuwe leden wegwijs te maken in de baan.

Ongeveer 1 of 2x per maand, afhankelijk van aantal nieuwe leden en jouw beschikbaarheid, word je gevraagd om contact op te nemen met een nieuw lid om een ronde te spelen op de Boschbaan en bij Crailooleden op de Crailoobaan.

Doel: wegwijs te maken op de baan, iets vertellen over de wedstrijden en andere zinvolle golfzaken.  Technische aanwijzingen laten we over aan de pro’s!

Wanneer het klikt,  kun je natuurlijk vaker met deze persoon gaan spelen.

 

Wie zoeken we?

Je golft graag, vindt het leuk om mensen zich thuis te laten voelen en weet een en ander over de vereniging, het clubleven, handicapping etc. Ook graag jongere leden!

 

Wat krijg je ervoor terug?

Door begeleider te zijn, leer je zelf de vereniging ook beter kennen én je ontmoet veel nieuwe leden. Daardoor wordt het clubleven ook voor jou gezelliger.

Heb je interesse, of wil je meer weten?

Vraag of mail naar Chrisje Vrij.