Loop stage bij Golfpark Spandersbosch!

Vacature stagiaire Communicatie en Marketing

Loop stage bij Golfpark Spandersbosch en leer hoe je met communicatie en marketing nog meer mensen bij deze leuke sport kunt betrekken!

Golfpark Spandersbosch is een aantrekkelijk golfcomplex tussen Hilversum en Bussum vlak bij het Mediapark. De afgelopen tijd hebben veel mensen de golfsport (her)ontdekt. Zowel het aantal leden als gastspelers is flink gegroeid. Onze uitdaging is om het enthousiasme voor de golfsport vast te houden: onder andere door de mooie baan, leuke events, inspirerende lessen én motiverende communicatie.

Wereldomroeptoren

Wat ga je doen?

Vorig jaar is de website vernieuwd; dit jaar zijn de socials onder handen genomen. Het marketingteam heeft de basis gelegd om via Linkedin, Instagram, Facebook met verschillende doelgroepen te gaan communiceren. Zo zijn we bezig een ondernemersnetwerk op te bouwen en starten we met een programma voor (jonge) vrouwen.

Contentkalender? Die vullen we samen. We zoeken uit wat onze leden motiveert en greenfeespelers enthousiasmeert en stemmen daar de content op af.

Een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarbij communicatie de key is! En als je van sporten houdt, dé uitgelezen kans om kennis te maken met de golfsport.

Jouw rol?

Jouw rol is de communicatie en marketing (samen met ons marketingteam) te professionaliseren door de contentstrategie verder te ontwikkelen. Je komt niet in een gespreid bedje; de uitdaging is met elkaar iets moois neer te zetten.

Spandersbosch doet mee met een pilot Women’s golf, waarbij met een aantrekkelijk concept, jonge vrouwen worden gestimuleerd om te gaan golfen. Jij ondersteunt deze pilot met een slimme contentstrategie, waarbij we samenwerken met de Nederlandse Golffederatie (NGF). Begin dit jaar zijn we begonnen een ondernemersnetwerk op te zetten, waarvoor we leuke events en activiteiten organiseren. Jij helpt mee dit netwerk te vergroten door te ondersteunen bij de social media campagnes.

Komend jaar gaan we ons ook op jongeren richten. Jouw opdracht is daarvoor een communicatiestrategie te ontwikkelen.

Tijdens de stage word je begeleid door Celia Noordegraaf, voorzitter van de vereniging en Communicatiemanager van het Jaar 2011, en Arvid Gustafsson, manager van de vereniging met een dijk van ervaring in (golf)marketing.

Wat wij bieden

Een super toffe stage in een informeel team;

Begeleiding door ervaren rotten in het vak;

Samenwerking met social media bureaus en andere vakgenoten;

Je krijgt een stagevergoeding van 450,- per maand;

Veel ruimte jouw stage opdracht zelf in te vullen.

Wat wij vragen:

Je volgt een hbo-opleiding Communicatie, Mediamanagement of andere relevante opleiding

Je vindt het leuk om te pionieren en een organisatie naar een hoger niveau te brengen

Je bent een doener, maar niet zonder eerst goed te hebben nagedacht

Je hebt ervaring met, maar vooral passie voor het organiseren van communicatietrajecten rondom bijeenkomsten/evenementen

Je hebt ervaring met social media en het monitoren daarvan

Je bent creatief, flexibel en stressbestendig

Kom per september 2022 bij ons stage lopen (4 óf 5 dagen per week) en breid je netwerk en kennis uit. Meer informatie en aanmelding:

Arvid Gustafsson, manager@golfparkspandersbosch.nl, 06 41 52 19 14 

en/of Celia Noordegraaf, voorzitter@golfparkspandersbosch.nl, 06 215 17 956