Doe mee met de Spandersbosch Fotowedstrijd 2024

De Spandersbosch Fotowedstrijd is bedoeld om iedereen die op Spandersbosch komt golfen, uit te dagen goede foto's te maken en te delen met de club. Onderwerpen om te fotograferen kunnen zijn: onze baan (landschap), het terras (sociale gebeuren) en actie in de baan of bij de oefenfaciliteiten (swing, bal raakmoment en/of vertrek, ligging van de bal?) Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop!

Spandersbosch is een afwisselende baan met veel - als je er op let - verrassend mooie plekjes in een prachtig natuurgebied. Onderweg worden vaak veel foto’s geschoten die enthousiast worden gedeeld met vrienden, familie, via de social media en met ons. Vooral in de paddenstoelentijd ontvangt de redactie van de maandelijkse nieuwsbrief een record aantal foto's. Ons golfpark is een unieke plek om spannende, mooie, originele en dynamische foto's te maken!

De wimpers van Spandersbosch - Mike Werkhoven

Inzendtermijn

Van 1 juni tot 15 september mag iedere deelnemer maximaal drie foto's inzenden. Mail de foto's in volledige resolutie naar events@golfparkspandersbosch.nl of maak gebruik van wetransfer.com. Stuur geen verkleinde foto's in, maar ware grootte. Dat gaat ten koste van de kwaliteit.

Jury

De jury bestaat uit Soraya Hamming (vormgever/kunstenaar), Mike Werkhoven (kunstenaar/docent beeldende vorming) en Paul Scheulderman (fotograaf).

Beoordelingscriteria

De jury let bij de beoordeling van de foto's op de volgende zaken:

  • Esthetiek (schoonheid, de beeldkwaliteiten en compositie)
  • Originaliteit (goed gezien)
  • Inhoud (wordt het onderwerp herkenbaar weergegeven)
  • Techniek (scherpte op juiste plek, belichting)

Prijzen

Drie winnende foto’s worden afgedrukt en in het clubhuis opgehangen.

1e prijs: waardebon van € 50,- te besteden in de golfshop

2e prijs: waardebon van € 25,- te besteden in de golfshop

3e prijs: waardebon € 10,- te besteden in de golfshop

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking / vernissage vindt plaats op zondagmiddag 13 oktober om 16.00 uur.

Randvoorwaarden

We zitten vaak te springen om een goede foto's van de brasserie, het terras of actiefoto's voor diverse uitingen voor golfwedstrijden en dergelijke. Leuk als we hiervoor een foto van deze wedstrijd hiervoor kunnen gebruiken. Spandersbosch krijgt daarom het gebruiksrecht van de foto's. Het auteursrecht blijft uiteraard bij de maker. Houd rekening met het portretrecht: geportretteerden moeten toestemming geven voor inzending en daarmee indirect ook voor publicatie. Breng in verband met de sociale veiligheid geen kinderen <12 herkenbaar in beeld.  

Zomer op de Boschbaan - Paul Scheulderman