30 september: eerste Media City Golf Open

Ter gelegenheid van het 40-jarig lustrum wordt op vrijdagmiddag 30 september op Golfpark Spandersbosch een inspirerend golfevent georganiseerd voor ondernemers en hun relaties: MediaCity Golf Open. Als het initiatief slaagt, wordt het een jaarlijks terugkerend event met als doel ondernemers in en rondom de Mediastad bij elkaar te brengen.

De opbrengst van dit charity event is voor Common Frames. Deze organisatie begeleidt jonge nieuwkomers naar een baan in de media. In alle opzichten een win-win situatie. Zij krijgen een baan waar hun hart ligt en het medialandschap wordt er diverser van. Op 30 september komen ze foto’s en video’s maken én maken ze kennis met golf. 

We nodigen alle ondernemers uit de regio om mee te doen! Ervaren golfers kunnen meedoen in een flight. Voor wie nog weinig of geen golfervaring heeft, staan twee golfpro’s klaar om je les te geven en te begeleiden bij een oefenrondje. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen zoals een VIP-ontvangst tijdens de Dutch Media Week of een creatieve sessie over jouw event bij D&B-eventmarketing. De Media City Golf Cup is een wisselbeker voor de meest mediagenieke golfer naar het oordeel van een mediadeskundige jury!

Golfen is de ideale basis om lekker buiten te netwerken! Je staat een paar uur samen op de baan, leert elkaar echt kennen en daarna kun je op het terras een vervolg geven aan je ontmoeting. Nodig een aantal relaties uit en schrijf je in als flight of doe individueel mee. Dan zorgen wij dat je in een leuke flight terecht komt! Golfpark Spandersbosch ligt tussen Hilversum en Bussum, vlak bij het Mediapark en is daarmee een ideale plek voor ondernemers in het Gooi om te ontspannen en elkaar te ontmoeten!

Kijk voor meer informatie op www.golfparkspandersbosch.nl/mediacitygolfopen