Spandersbosch Clubtraining

Beter golfen samen met anderen!

De Spandersbosch Clubtraining is een programma van zes groepstrainingen voor leden van golfvereniging Spandersbosch, waarbij alle onderdelen van het golfspel aan bod komen. Het doel van deze training is in groepsverband je spelniveau te verbeteren en het spelplezier te verhogen. Daarbij is dit een goede gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.

Samen trainen

Groepstraining houdt in: samen een bepaald onderdeel van het spel oefenen. De golfprofessionals zetten elke groepstraining uit waarbij diverse hulpmiddelen kunnen worden gebruikt. Een groepstraining wordt ook begeleid door de pro’s. Maar zoals het woord al aangeeft is het geen les. De training is bedoeld voor golfers met een handicap die beter willen leren golfen. De activiteiten vinden plaats op de oefenfaciliteiten en de driving range van de golfschool.

Beter golfen

In groepjes van 8 leden kom je één keer per twee weken bij elkaar en dan ga je op aanwijzing van een pro aan de slag met een spelonderdeel, zoals chippen, pitchen, putten, bunker en verschillende liggingen. Je traint aan de hand van oefeningen die door de pro worden voorgesteld. Aan het begin van het programma ontvang je het boekje “Beter Golfen” dat bij de trainingen een ondersteunende rol speelt.

De pro is tijdens de sessies aanwezig en zal je ook stimuleren om met elkaar de andere week deze oefeningen verder te trainen of samen een ronde te gaan lopen. In een totale cyclus van zes keer komen zo alle spelonderdelen aan bod.

Om het sociale aspect te faciliteren starten we de eerste keer gezamenlijk in het clubhuis met een kopje koffie. Een whatsapp-groep maken is daarnaast een goed idee om de afspraken met elkaar te vergemakkelijken.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor alle leden van Spandersbosch: jong en oud, lage en hoge handicap, werkenden en gepensioneerden…. De groepen worden zoveel mogelijk op leeftijd en spelniveau ingedeeld. Het is ook mogelijk om je als competitieteam aan te melden.

Kosten

Voor het gehele programma betaal je € 99,-

Dat is voor zes begeleide trainingen inclusief de koffiestart en het lesboekje.

Wanneer

Vanaf februari zijn er vier dagdelen, te weten de dinsdagochtend, woensdagochtend, zaterdagochtend en -middag. Vanaf maart zal er ook een donderdagavondgroep starten.

Aanmelden

Download de flyer, vul het aangehechte inschrijfformulier in en mail het naar: sportzaken@golfparkspandersbosch.nl