Media City Business Golf - starterscursus

Veel ondernemers hebben wel eens een golf clinic gedaan op uitnodiging van een zakenrelatie of tijdens een personeelsuitje. Net te kort om iets te leren en echt te ervaren hoe leuk golf kan zijn. In zo’n clinic kom je niet verder dan de driving range en mis je het spel in de natuur en met elkaar.

Golf is vooral leuk als je het een beetje kunt én als het met anderen doet. Liefst met gelijkgestemden, waardoor je ook veel van elkaar kunt leren.  Daarom organiseren we in de zomer van 2024 een speciale starterscursus voor ondernemers.

Doel

Baanpermissie/GVB zodat je in de zomervakantie kunt gaan spelen en oefenen en mee kunt doen met de inspirerende business events op Spandersbosch!

Data

De cursus wordt gegeven op 10 woensdagavonden van 19.30 tot 20.30 uur. Als er veel animo is, wordt de groep gesplitst in twee groepen van 8 personen die trainen van 19.00 - 20.00 uur en van 20.00 - 21.00 uur. De data zijn:

8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli, 10 juli, 17 juli  

Voor wie

Dit programma is speciaal bedoeld voor ondernemers. Max. 8 deelnemers per groep.

Golfprofessional

Je krijgt les van de Brits-Nederlandse Esmee Jones. Als jonge golfprofessional past zij de nieuwste inzichten uit binnen- en buitenland toe in haar lesprogramma. Lees meer over haar in de rubriek Ken je pro!

Kosten

De kosten voor tien  lessen bedragen € 250,- . Daarvoor krijg je een ballenkaart met een baltegoed van € 25,-, die je kunt opwaarderen als hij leeg is. Naast het technische aspect, is ook het sociale aspect bij golf erg belangrijk. Als het even niet meezit, sleept de groep je erdoor. Daarom is in het cursusgeld ook een drankje na afloop inclusief bittergarnituur inbegrepen, om even gezellig na te kletsen na de les.

Kleding en golfuitrusting

Makkelijke sportkleding en goede sportschoenen is voldoende. Als je nog geen clubs hebt, kun je die op de golfschool lenen.

Spandersbosch Business Club

Eén keer in de maand op vrijdagmiddag golfen ondernemers van de Spandersbosch Business Club met elkaar, afwisselend op de Crailoo- en de Boschbaan. Ze hebben ook een Whats-app groep, waardoor ze tussendoor met elkaar afspreken. Zodra je baanpermissie hebt, ben je welkom in deze groep! Op vrijdag 13 september is het Media City Golf Open, een charity event voor ondernemers.

Meld je aan voor de starterscursus en ontdek hoe leuk de combinatie golf & ondernemen is!!