Spandersbosch Business Club

De Spandersbosch Business is een inspirerend netwerk dat golfpark Spandersbosch als thuisbasis heeft. Primaire doelstellingen zijn fun (beweging, plezier), kennisdeling (leren van elkaar), andere – leuke – mensen ontmoeten en ideeën opdoen voor new business.

In dit nieuwe ondernemersnetwerk mikken we op persoonlijke verrijking en het elkaar stimuleren als ondernemer. Bewust kiezen we voor spelvormen die ruimte bieden aan het elkaar beter leren kennen en speels refereren aan het zakendoen.

Naast inhoudelijke voordelen biedt het lidmaatschap van Spandersbosch Business Club ook een aantal praktische voordelen. Zo kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn omdat het lidmaatschap primair een zakelijk doel dient.

Waar staat de Spandersbosch Business Club voor?

Golf & business gaan prima samen. Zeker nu thuiswerken een vlucht heeft genomen, is het een stuk makkelijker geworden om de golfsport te combineren met een baan. Samen met ondernemers organiseren we business events, die aansluiten bij wat hen boeit.

Golfpark Spandersbosch maakt deel uit van het Goois Natuurreservaat. Duurzaamheid, respect voor de natuur, aandacht voor diversiteit en inclusie zit in onze genen. Golf kan zoveel meer zijn dan sportieve activiteit. Doordat je het samen met anderen doet, kun je als netwerk ook iets betekenen en bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van jezelf en anderen. Elke maand komen we op vrijdagmiddag bij elkaar, zodat we op een ontspannen manier het weekend in kunnen gaan.

In 2022 staan de volgende business events gepland:

20 mei – vanaf 16.00 uur

17 juni – vanaf 16.00 uur

15 juli – vanaf 16.00 uur

19 augustus – vanaf 16.00 uur

23 september - Goois Business Open  - hele middag

De Spandersbosch Business Club wordt vormgegeven voor en door ondernemers. Er zijn drie manieren om je aan te sluiten: