Ons Concept

Respect voor elkaar en het golfspel

Spandersbosch is een laagdrempelige golfvereniging waar golfers zich in elk facet van deze sport kunnen ontwikkelen en waar ze op een prachtige en uitdagende baan een balletje kunnen slaan.

Leden en greenfeespelers moeten zich meer dan welkom voelen. Ongeacht spelniveau.

We hebben respect voor elkaar en voor het golfspel. Dat is onze missie en daar werken we met het team van bestuur, commissies en vrijwilligers elke dag hard aan.

Er is een grote verscheidenheid aan activiteiten en er is voor iedereen wel een activiteit die aansluit bij de persoonlijke situatie. Golf is dan wel een individuele sport, maar oefenen en beoefenen hoef je niet alleen te doen.

Zijn wie je bent! Zo ontstaat er een mooie verbinding tussen leden, greenfeespelers, oud en jong.