Mijn bezoek aan Kromme Rijn

door Ernst Steffen

Verandering van spijs doet eten is het spreekwoord. Dankzij onze deelname aan De Golfalliantie heb ik dit inmiddels een aantal keer in de praktijk gebracht. Mijn bezoek aan Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik sprong er wat mij betreft echt uit. Het is een prachtige, uitdagende parkbaan die een verscheidenheid aan holes en landschappen biedt! De baan is goed onderhouden en de greens zijn glad en snel. Heb erg genoten van de lay-out en de strategische plaatsing van bunkers en waterhindernissen. De baan is langer dan onze Boschbaan, dus ik moest mijn langere ijzers vaker gebruiken. Dit was een goede afwisseling voor mijn spel!

Waardeerde ook de vriendelijke gastvrijheid van het personeel en de leden. Ze zorgden ervoor dat ik me welkom en comfortabel voelde. Het clubhuis, je moet naar boven voor het horeca gedeelte, heeft een verhoogd terras met uitzicht op hole 9. Aansluitend genoten van een smakelijke lunch. En vervolgens tevreden huiswaarts. Beveel Golfbaan Kromme Rijn dan ook ten zeerste aan, vooral als je op zoek bent naar een uitdagende golfervaring in een ontspannen omgeving.

Met één speelrecht spelen op 9 golfbanen

De deelnemende banen aan De Golfalliantie geven gratis speelrecht op elkaars baan. Dit concept geeft de leden de mogelijkheid een keer uit te wijken naar een andere golfbaan. De clubs, die alle beschikken over 9 holes, behouden wel hun eigen identiteit. Dit wil zeggen dat wedstrijden en evenementen bestemd blijven voor de eigen leden. Een rondje golf en een bezoek aan de horeca op een andere baan, maakt het golfen voor iedereen leuker! Spandersboschleden met volledig speelrecht zijn tevens lid van de Golfalliantie.

Lees ook:

Mijn bezoek aan de Tongelreep - Golfvereniging Spandersbosch (golfparkspandersbosch.nl)

Mijn bezoek aan Overbrug - Golfvereniging Spandersbosch (golfparkspandersbosch.nl)