Nieuws

Golf is een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen

Tot ons genoegen hebben we de afgelopen tijd veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Hartelijk welkom allemaal en we hopen dat jullie je hier snel thuis zullen voelen! Er wordt op Spandersbosch heel veel georganiseerd, waardoor je op een makkelijke manier mensen leert kennen. De zomer is wat dat betreft een uitgelezen tijd om in te burgeren.

De Golfweek in augustus bijvoorbeeld is een prima gelegenheid om nieuwe contacten te leggen. Tijdens deze week kun je kiezen uit tal van spelvormen. Sommige zijn wat meer gericht op stevige competitie, andere zijn vooral voor de fun.  Laat je niet afschrikken door de titels van de wedstrijden. De Greenkeepers Revenge is gewoon een heel leuke wedstrijd, waarbij de greenkeepers allerlei grapjes met de baan hebben uitgehaald. Lees het enthousiaste verslag van vorig jaar!

De brasserie is deze zomer elke avond open tot tien uur, ook in de Golfweek. Superfijn te merken dat dit aanslaat. Er wordt nu veel meer gedineerd dan voorgaande jaren.  Tijdens de golfweek serveert de brasserie elke avond iets lekkers voor een vriendelijke prijs. Speel mee en eet nadien gezellig met je flightgenoten op het terras! Klik hier voor het menu!

Ook september staat bol van de events. Op dinsdagavond 10 september organiseren we een benefietvoorstelling in het Filmtheater met een filmklassieker over golf, The Greatest Game Ever Played. Koop een ticket, heb een gezellige avond en steun het Filmtheater Hilversum!

Op 13 september stroomt ons golfpark vol met ondernemende golfers voor het Media City Golf Open 2024. Burgemeester Gerhard van den Top komt het event openen en de directeur van het Filmtheater Christian Taal komt afsluiten.

Op 28 september is het Goois Par-3 kampioenschap. Dan zijn beide banen herschapen in een uitdagend Par-3 parcours. Op zaterdag kunnen alleen heel goede golfers meedoen (HCP <18) maar op zondag mogen alle leden meedoen.

Wellicht duizelt het je en ben je gewoon lid geworden om alleen met je familie & vrienden te spelen. Dat kan natuurlijk ook, maar het is nog leuker om dat als onderdeel van een groter geheel te doen. Bijvoorbeeld op het Friends & Family toernooi op zaterdag 24 augustus. Texas Scramble op beide banen en daarom een unieke kans om hen onze mooie baan te laten zien.

Als bestuur zijn wij heel trots op de vele vrijwilligers die al deze events mogelijk maken, de marshals en brasserievrijwilligers, noem maar op! Ook dat is een leuke manier om je aan te sluiten. Als marshal of in de brasserie leer je heel veel mensen kennen.

 Veel golfplezier iedereen de komende maanden en tot ziens op de baan!