Spandersbosch Academy

Spandersbosch Academy is een activiteit van de vereniging gericht op persoonlijke ontwikkeling van jezelf en anderen. Bij de golfschool op golfpark Spandersbosch kun je je als golfer ontwikkelen.
Spandersbosch Academy besteedt aandacht aan alle niet-technische aspecten van het golfspel. Behalve een goede techniek, is voor een golfer ook geestelijke fitheid van belang.
Veel draait om ontspanning en concentratie.

Voel je beter

Iedere golfer weet dat je beter golft, als je lekker in je vel zit. En het omgekeerde is ook waar, als je lekker golft, voel je je beter.

Bij Spandersbosch Academy ontmoet je mensen die op de een of andere manier je golfleven verrijken. Dat kan zijn door middel van een interessante lezing over golf en voeding of golf en fitness. Of een excursie die je ogen opent voor de natuur op het golfpark waar je regelmatig aan voorbij bent gelopen. Alles is mogelijk, mits interessant voor golfers op Spandersbosch.

Veel leden van Spandersbosch hebben interessante bedrijven waardoor zij anderen iets te vertellen hebben. De Academy wil deze leden een podium bieden.

Wat kost het?

De activiteiten van Spandersbosch Academy zijn toegankelijk voor iedereen.
Om deze activiteiten kostendekkend te kunnen organiseren, wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.
Leden betalen in het algemeen € 10,-, niet-leden € 15,-. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.
Bij sommige avonden - zoals bijvoorbeeld een wijnproeverij - kunnen de kosten iets hoger uitvallen. Alle sprekers werken om niet mee, behalve als het gaat om (golf)professionals.

Programma

Het programma voor 2024 voor de eerste helft van het jaar is gereed.

19 april 18.30 uur Natuurwandeling met natuurgids Jan Plouvier

21 mei 19.30 uur Mentale weerbaarheid op de baan met golfprofessional Edward de Jong

11 juni 19.30 uur Meer uit je golfspel halen zonder techniek veranderen met caddie en manueel therapeut Martijn van Oosterhout

 

Doe je mee?

Graag vooraf aanmelden via info@golfparkspandersbosch.nl
of via het aanmeldformulier op de eventpagina.