Spandersbosch Academy

Spandersbosch Academy is een activiteit van de vereniging gericht op persoonlijke ontwikkeling van jezelf en anderen. Bij de golfschool op golfpark Spandersbosch kun je je als golfer ontwikkelen.
Spandersbosch Academy besteedt aandacht aan alle niet-technische aspecten van het golfspel. Behalve een goede techniek, is voor een golfer ook geestelijke fitheid van belang.
Veel draait om ontspanning en concentratie.

Voel je beter

Iedere golfer weet dat je beter golft, als je lekker in je vel zit. En het omgekeerde is ook waar, als je lekker golft, voel je je beter.

Bij Spandersbosch Academy ontmoet je mensen die op de een of andere manier je golfleven verrijken. Dat kan zijn door middel van een interessante lezing over golf en voeding of golf en fitness. Of een excursie die je ogen opent voor de natuur op het golfpark waar je regelmatig aan voorbij bent gelopen. Alles is mogelijk, mits interessant voor golfers op Spandersbosch.

Veel leden van Spandersbosch hebben interessante bedrijven waardoor zij anderen iets te vertellen hebben. De Academy wil deze leden een podium bieden.

Wat kost het?

De activiteiten van Spandersbosch Academy zijn toegankelijk voor iedereen.
Om de onkosten van de avond te dekken, wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.
Leden betalen in het algemeen € 10,-, niet-leden € 15,-. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.
Bij sommige avonden - zoals bijvoorbeeld een wijnproeverij - kunnen de kosten iets hoger uitvallen.

Programma

Het programma voor 2023 is in de maak. Inmiddels zijn een aantal avonden gepland:

Wil je weten hoe zo'n avond kan verlopen, lees dan de verslagen van vorig jaar. Dit jaar komt de natuurwandeling zeker terug en ook staat een wijnproeverij op stapel.

Doe je mee?

Graag vooraf aanmelden via info@golfparkspandersbosch.nl
of via het aanmeldformulier op de eventpagina.