Nieuws

15 September 2024

Zonovergoten derde editie Media City Golf Open 2024

Op vrijdag 13 september vond de derde editie van het Media City Golf Open plaats. Een geluksdag. 's Morgens regende het, maar vlak voor burgemeester Gerhard van den Top het toernooi opende, ging de zon schijnen om daar niet mee op te houden voor de nacht viel. Het Media City Golf Open is een initiatief van de Spandersbosch Business Club met als doel om ondernemers in en rond Hilversum Mediastad bijeen te brengen. Veel ondernemers uit de mediawereld nemen deel, maar ook uit allerlei andere bedrijfstakken.

Burgemeester Gerhard van den Top opent het event

Van Poelgeest Naarden/Hilversum, D&B Eventmarketing, Spant!, Het Luisterend Oor, Broadcasting Magazine en andere bedrijven uit de businessclub stellen prijzen ter beschikking en nemen hun relaties mee. Er wordt gespeeld over 18 holes en de spelvorm is Texas Scramble. De talenten van Common Frames - een organisatie die jonge nieuwkomers opleidt voor een baan in de media - maakt de foto's en de aftermovie. Ook kiezen zij elk jaar de meest mediagenieke golfer van het toernooi. Dit jaar was dat Eppo van Nispen tot Sevenaer en als je de foto's ziet, begrijp je waarom!

Het gaat vooral om ontmoeten en ontspannen maar er waren ook leuke prijzen te winnen. Zo mag Pien van Berkel als beste individuele speelster op de International op 10 oktober meedoen aan de BMW-cup. Ellis Zeeuw van de Laan, mag een weekend rijden in een BMW Cabrio. Wie weet waar dat nog toe leidt, de vorige keer dat ze een weekend Mini won, kocht ze een Mini en die is nu aan vervanging toe....

De drie beste flights waren:

1e prijs       Team 14: Daniel Kovtun, Mark Kats, Tjebbe Venema, Won Tuinema

2e prijs Team 3: Ted van Osch,  Berend van Hemel, Jasper Goossen, Paul Jongstra

3e prijs        Team 15: Tim Nagtegaal, Michel van Laar, Robert Boel , Hans Bos

De Neary op Boschbaan 1 werd bij de dames gewonnen door Erna Berkhof en bij de heren door Edo van der Laarse. Allebei ontvingen zij een mooie Spandersbosch Cap.

De Neary  dames en heren op Crailoobaan 6 werd gewonnen door Berend van Hemel. Hij won twee vrijkaartjes naar keuze voor een voorstelling in het Spant!

Het Media City Golf Open is ook een charity event. Dit jaar ging de opbrengst naar de uitbreiding van het Filmtheater Hilversum. Aan het eind van de dag kwam directeur Christian Taal een cheque van € 2500,- in ontvangst nemen.

Het Media City Golf Open 2025 is op 12 september 2025. Save the date!!!