Zomermenu in de brasserie

Dagschotel

Bij de evaluatie met de wedstrijdcommissie van het wedstrijdseizoen 2024 kwam naar voren dat de deelnemers aan de zomeravondcompetities graag een dagschotel zouden willen. Een wekelijks wisselend gerecht voor een redelijk bedrag,  waardoor er meer deelnemers na afloop van de wedstrijden blijven eten. Daarom bieden we naast de nieuwe menukaart voor het 2025 seizoen op maandag, dinsdag en woensdag ook dagschotels aan. Deelnemers aan de zomeravondinloop op maandagavond op de Crailoobaan,  de Spandersbosch Social Club op dinsdagavond én de  woensdagavond zomercompetitie op de Boschbaan kunnen hiervan profiteren. Natuurlijk kunnen ook gasten de dagschotel bestellen.

Deze gerechten worden aangeboden voor een maximaal bedrag van € 12,50 per persoon.  We maken alleen een vlees, vis of vegetarische variant. Elke week 1 gerecht.

 

Floormanager Kim Scheepers (foto): “We hopen dat de zomeravonden hierdoor nog gezelliger worden!”

Waar moet je aan denken bij een dagschotel?

Macaroni schotel:
Macaroni, verse groenten, verse kruiden, vlees sambal, gerapste kaas en plakjes augurk.

Nasi Goreng met kip.
Nasi met verse groenten, gember, trassi. Als aankleding op het bord, sambal, eitje, gesneden lente-uitjes.

Spaghetti bolognese
Klassieke spaghetti bolognese met gehakt in tomaten saus. Verse groenten en kruiden met geraspte kaas.

Ovenschotel met witvis en verse groenten
Een laag romige aardappelpuree, lekkere, gekruide stukken witvis broccoli en een romige saus.

Chili con carne
Overheerlijke chili con carne met gehakt, verse paprika’s, bonen, mais, uien, Mexicaanse kruiden en verse koriander. Aankleding crème fraîche en geraspte kaas.
Geroosterde tomaatjes met boterbonen (lima bonen). Serveren met yoghurt en plakken geroosterd brood.

Lasagne (met gehakt tomaten saus).

Quiche Lorraine met salade

Boeuff bourgignon met puree

Pasta met spinazie en zalm