Nieuws
23 January 2023

Nieuw greenkeepingteam op Spandersbosch

Vanaf januari 2023 onderhoudt de Ridder Golf, Sport en Groen ook golfpark Spandersbosch. Het nieuwe greenkeepingteam bestaat uit:

Hoofdgreenkeeper: Scott Fleming

Scott (26 jaar) is afkomstig uit Schotland, waar hij opgroeide nabij St Andrews – the Home of Golf. Op zijn jonge leeftijd heeft hij reeds een indrukwekkend ruime ervaring opgebouwd: Scott heeft op golfbanen in vier verschillende landen gewerkt: Hills Golf Club (Zweden), Yarra Yarra Goflclub (Australië), La Bawette (België) en The Dutch, the International, golfclub de Hoge Kleij en de Rijswijkse golfclub (Nederland). Hij is een goede golfer (Hcp 10) en maakt tijd vrij om te helpen in baanpreparatie van grote internationale toernooien, zoals the British Masters, het Zweeds Open en het Dutch Open. Achter de rustige persoonlijkheid van Scott schuilt een grote drive om de kwaliteit van ‘zijn’ baan continue te verbeteren, zodat de golfers iedere dag een mooie golfdag beleven en Spandersbosch aanbevelen aan anderen.

Greenkeeper: Kees Bokkers

Kees (60 jaar) is getrouwd, heeft drie kinderen en is sinds kort opa. Hij heeft in het verleden gewerkt in de bouw en op een landgoed. Sinds 2007 is hij aan de slag gegaan als greenkeeper op golfclub de Hoge Kleij. Hij heeft hier zijn opleidingen gevolgd, waarna hij na 11 jaar de overstap heeft gemaakt naar het greenkeepingteam op golfclub Anderstein. Kees staat bekend om zijn perfectionisme en vrolijke houding.

Greenkeeper: Michiel van de Bor

Michiel (41 jaar) heeft reeds 25 jaar ervaring in greenkeeping, zowel in onderhoud als aanleg van golfbanen. Hij is zijn carrière begonnen als greenkeeper op golfbaan Edda Huzid, heeft gewerkt als assistent hoofdgreenkeeper op de Hoge Kleij en als hoofdgreenkeeper op golfclub Schaerweijde. Naast zijn uitvoerige ervaring in greenkeeping, is Michiel specialist in natuurbeheer. Zijn vrije tijd besteed hij graag met zijn vrouw en kinderen, hij is regelmatig terug te vinden aan de waterkant als fervent visser. Naast zijn werkzaamheden op Spandersbosch, is Michiel hoofdgreenkeeper op Old Course Loenen.