Meet the chef!
Hopelijk is het niemand ontgaan, dat sinds half juli vorig jaar een nieuwe kok de scepter zwaait in de keuken van de brasserie. Alhoewel nieuw…. Marie-Anne Bingen werkte vele jaren op de receptie bij de golfschool. Nu is ze weer terug en maakt ze van de keuken van de Brasserie iets bijzonders . Naast de reguliere menukaart is zij gestart met een pilot, waarbij seizoensgerechten worden aangeboden. Die gerechten staan op het ‘atelier bord’ in het restaurant. Veel van deze gerechten zijn ook ‘to go’.
Marie-Anne is aan het werk in de keuken van woensdag tot en met zaterdag, en tijdens evenementen als de keuken hierbij betrokken is. De afgelopen tijd heeft ze geëxperimenteerd met Limburgs stoofvlees, bruine bonensoep, champignonsoep, Tom Kha Kai, bouillon met paddenstoelen, chili con carne... De komende maanden worden er ook winterse gerechten gepresenteerd: stamppot, erwtensoep en meer. Vraag ernaar bij de bediening, of schiet Marie-Anne even aan!