Nieuws
11 February 2024

Geslaagd jeugdevent op Crailoobaan

Op zondagochtend 11 februari was de Crailoobaan gereserveerd voor een jeugdevent. Deze events zijn bedoeld voor kinderen en jongeren om spelervaring op te doen in de baan. In september is een grote groep kinderen en jongeren gestart met golf. Die zijn nu zover dat ze echt de baan in kunnen: spelvorm Texas Scramble of Stableford afhankelijk van het spelniveau.

Groepsfoto met de winnaars

De teams die Texas Scramble speelden, deden niet voor elkaar onder. De twee winnende teams hadden elk 41 slagen nodig. Ook de Stablefordspelers lieten goede resultaten zien. De afgelopen tijd konden er geen qualifying rondes gelopen worden. Daarom is uitgegaan van HCP 54. Zodra de baan weer qualifying is, zullen ze die ongetwijfeld snel weten te verlagen gezien de scores van vandaag.

1e plaats: Loek Toebes (23 Stb)

2e plaats: Lucas Steenbakkers (19 Stb)

3e plaats: Sacha Daems (18 Stb)

Op 12 mei a.s. is het volgende jeugdevent. Save the date!

Geïnteresseerd in het jeugdprogramma op Spandersbosch?

Benieuwd wat er met de ballen gebeurt, die ingezameld worden voor de jeugd via de buis bij de achteringang van het clubhuis? Die worden door hen gebruikt bij events als deze en door henzelf gemarkeerd. Vind je ballen in de baan? Gooi ze in de buis 'Connected to Jeugd'. Monica en Greet maken ze mooi schoon, waarna ze een tweede leven krijgen!

Markeer je eigen bal tijdens het carnavalevent!