Spandersbosch Business Club

De Spandersbosch Business Club is een inspirerend netwerk dat golfpark Spandersbosch als thuisbasis heeft. Primaire doelstellingen zijn fun (beweging, plezier), kennisdeling (leren van elkaar), andere – leuke – mensen ontmoeten en ideeën opdoen voor new business.

In dit ondernemersnetwerk mikken we op persoonlijke verrijking en het elkaar stimuleren als ondernemer. Bewust kiezen we voor spelvormen die ruimte bieden aan het elkaar beter leren kennen en speels refereren aan het zakendoen.

Naast inhoudelijke voordelen biedt het lidmaatschap van Spandersbosch Business Club ook een aantal praktische voordelen. Zo kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn omdat het lidmaatschap primair een zakelijk doel dient.

Waar staat de Spandersbosch Business Club voor?

Golf & business gaan prima samen. Zeker nu thuiswerken een vlucht heeft genomen, is het een stuk makkelijker geworden om de golfsport te combineren met een baan. Samen met ondernemers organiseren we business events, die aansluiten bij wat hen boeit.

Golfpark Spandersbosch maakt deel uit van het Goois Natuurreservaat. Duurzaamheid, respect voor de natuur, aandacht voor diversiteit en inclusie zit in onze genen. Golf kan zoveel meer zijn dan sportieve activiteit. Doordat je het samen met anderen doet, kun je als netwerk ook iets betekenen en bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van jezelf en anderen. Eén per jaar organiseren we een charity event, het Media City Golf Open. Daarnaast komen we elke maand op vrijdagmiddag bij elkaar, zodat we op een ontspannen manier het weekend in kunnen gaan.

In 2022 staan de volgende business events gepland:

11 maart - vanaf 15.00 uur

22 april - vanaf 15.00 uur

20 mei – vanaf 16.00 uur

17 juni – vanaf 16.00 uur

15 juli – vanaf 16.00 uur

19 augustus – vanaf 16.00 uur

30 september - Media City Golf Open  - hele middag

28 oktober - vanaf 16.00 uur

Download de flyer voor meer informatie en de planning voor volgend jaar!

De Spandersbosch Business Club wordt vormgegeven voor en door ondernemers. Er zijn drie manieren om je aan te sluiten:

Golfalliantie

Per 1 februari 2023 maakt de vereniging deel uit van De Golfalliantie met negen 9-holes banen. De aangesloten golfclubs bieden hun voltijdleden gratis speelrecht op elkaars golfbanen. Als Partner of Bedrijfslid kan je ook gebruik maken van deze extra speelmogelijkheden.

Interesse? Stuur een mail naar manager@golfparkspandersbosch.nl of app naar 06-41521914!