Nieuws

15 September 2024

Finale Social Club Cup

Op 10 september vond de finale van de Social Club Cup plaats. Een gezellig toernooi waarin 24 enthousiaste deelnemers tussen de 25 en 45 jaar streden om de felbegeerde titel.

Katie Judd, Jolanda Birchall, Nick Offerman (van links naar rechts).

Ondanks het regenachtige weer, wisten sommige spelers indrukwekkend te presteren. De dagzege ging naar Bente van Beemen, die maar liefst 21 stableford punten behaalde. Katie Judd volgde met 20 punten. Dankzij deze prestatie verzekerde Bente zich van de tweede plek in het eindklassement, waarin de beste drie dagresultaten meetellen.

Nick Offerman, die 16 stableford punten scoorde op de finaledag, werd de trotse winnaar van de Social Club Cup 2024 met een totaal van 62 punten:

  1. Nick Offerman - 62
  2. Bente van Beemen - 57
  3. Benjamin Wennink - 55

Na de prijsuitreiking werd er getoost op een geslaagd toernooi en ging het gezellige napraten in het clubhuis door tot in de late avond.

De Spandersbosch Social Club Cup is een gezellige zomeravondcompetitie voor golfers tussen de 25 en 45 jaar. Vijf dinsdagavonden van mei tot en met september wordt er samen gegolfd met borrelen en eten na. Er wordt afwisselend op de Crailoobaan en de Boschbaan gespeeld. Op 10 september was de slotavond!

⛳️ Samen Golfen 🍀 Gezellig Socializen 🏌🏻 Lekker Borrelen 🥂 Energieke Sfeer 🏆

- Dit is de Spabo Social Club -

Volg de Spandersbosch Social Club op Instagram! Binnenkort wordt plan de campagne gemaakt voor een follow up!