Verenigingsbestuur

Nieuw verenigingsbestuur van start

Basis versterken, Spandersbosch doen bruisen. Dat hebben we ons als nieuw bestuur voorgenomen. In het besef dat we voortbouwen op de schouders van reuzen, gaan we voor continuïteit én vernieuwing. Want stilstand is achteruitgang.

De golfsport zit in de lift en daar willen wij als Spandersbosch van profiteren. Allereerst door te zorgen voor een gezonde financiële basis en een helder meerjarenbeleid. Onderdeel daarvan is het versterken van de horeca- en gastvrijheidsfunctie. De brasserie is nu helaas gesloten, maar als hij straks weer open gaat is dat met een vernieuwd interieur, een vernieuwd assortiment en een gemotiveerd team om het iedereen naar de zin te maken.

Eén gezicht naar buiten vinden we heel belangrijk. Voor veel mensen is de golfschool/-shop de eerste kennismaking met Spandersbosch. We willen graag dat de aankomst bij de golfshop, de begeleiding in de baan door de marshals, de ontvangst in de brasserie, het contact met medespelers één doorlopende plezierige golfervaring is. Daarom investeren we in een goede onderlinge samenwerking.

Wedstrijden zijn de parels in de kroon van een vereniging. Goeie wedstrijdspelers die meedoen aan uitdagende wedstrijden dragen bij aan de trots op Spandersbosch. Maar niet iedereen is een wedstrijdspeler. Als bestuur willen we er ook zijn voor niet-wedstrijdspelers, voor kaarthouders en registratieleden. En een jeugdbeleid vormgeven dat bij deze vereniging past.

Als bestuur gaan we graag in gesprek om te horen wat er nodig is voor een aantrekkelijke golfbeleving, bijvoorbeeld in de maandelijkse koffiemomenten.

Heeft u ideeën of suggesties, we horen ze graag via: info@golfparkspandersbosch.nl

Het bestuur van Golfvereniging Spandersbosch bestaat sinds 31 januari 2021 uit de volgende personen:

  • Celia Noordegraaf, voorzitter
  • Remco Broekhoff, secretaris
  • Peter Repko, penningmeester
  • Geert Willemze, vice-voorzitter
  • Hans den Breejen, facilitaire en personele zaken
  • Theo Hoekstra, baanonderhoud en natuurbeheer
  • Ilonka Sebestyén, marketing en communicatie
  • Marianne Verhaart, sportzaken