Routebeschrijving

Routebeschrijving Golfvereniging Spandersbosch

Golfvereniging Spandersbosch
Sportpark Crailoo 26
1222AA Hilversum

Vanuit Utrecht A27/Amersfoort A1:

Over de A27 (vanuit Amersfoort blijf je op de A1) richting Amsterdam A1. Afslag Hilversum Noord. Richting Mediapark. De hoofdingang van het mediapark links laten liggen en richting Bussum aanhouden. Doorrijden tot aan de kruising Lage Naarderweg (Nieuwe Crailoseweg en de Witte Kruislaan). Bij de stoplichten van deze kruising ga je rechtsaf de Crailosebrug op. Voorbij het overlaadstation de naar beneden lopende weg vervolgen richting sportvallei. Na 1200 meter en onder het ecoduct door kom je bij de golfaccommodatie aan.

Vanuit Amsterdam A2 afslag Vinkeveen:

Vanaf de N201 ga je op de rotonde bij binnenkomst Hilversum linksaf en blijf je de richting Mediapark volgen. De hoofdingang van het Mediapark links laten liggen en bij het stoplicht linksaf in de richting van Bussum. Doorrijden tot aan de kruising Lage Naarderweg (Nieuwe Crailoseweg en de Witte Kruislaan). Bij de stoplichten van deze kruising ga je rechtsaf de Crailosebrug op. Voorbij het overlaadstation de naar beneden lopende weg vervolgen richting sportvallei. Na 1200 meter en onder het ecoduct door kom je bij de golfaccommodatie aan.

Vanuit Amsterdam via de A1:

Over de A1 richting Amersfoort. Afslag Hilversum Noord. Richting Mediapark. De hoofdingang van het mediapark links laten liggen en richting Bussum aanhouden. Doorrijden tot aan de kruising Lage Naarderweg (Nieuwe Crailoseweg en de Witte Kruislaan). Bij de stoplichten van deze kruising ga je rechtsaf de Crailosebrug op. Voorbij het overlaadstation de naar beneden lopende weg vervolgen richting sportvallei. Na 1200 meter en onder het ecoduct door kom je bij de golfaccommodatie aan.

Vanuit Bussum/Weesp N236:

Naar Hilversum over de N236 richting Mediapark. Doorrijden tot aan de kruising Lage Naarderweg (Nieuwe Crailoseweg en de Witte Kruislaan). Bij de stoplichten van deze kruising ga je linksaf de Crailosebrug op. Voorbij het overlaadstation de naar beneden lopende weg vervolgen richting sportvallei. Na 1200 meter en onder het ecoduct door kom je bij de golfaccommodatie aan.