Nieuws
31 August 2024

Erik Bender benoemd als coördinator Golf Academy Spandersbosch

Op 1 oktober start Erik Bender als coördinator van de Golf Academy Spandersbosch. Een nieuwe rol die is ontstaan op het golfpark, omdat de vereniging de regie gaat overnemen op de golfschool en de driving range. Samen met de projectgroep Golf Academy Spandersbosch gaat Erik de overdracht voorbereiden en zorgen voor een soepele start van de Golf Academy in het nieuwe jaar.

Zijn taken en verantwoordelijkheden liggen op het gebied van de opbouw en ontwikkeling van de golfschool, de caddiemaster- en shop functie en het mede vormgeven aan de Driving Range van de toekomst. Het bestuur is erg blij met de komst van Erik die de nodige managementervaring én affiniteit met golf heeft.

Erik Bender studeerde bewegingswetenschappen in Groningen en vervulde daarna verschillende functies in het bedrijfsleven. Als zelfstandige begeleidde hij recent meerdere kleine ondernemingen in verschillende branches, onder meer een startup in de golfsport.

In zijn vrije tijd is hij voorzitter van de technische commissie van Golfclub De Haar en speelt hij daar competitie. Zijn handicap is 6.5. Erik is getrouwd en woont in Hilversum. Eén van zijn twee zoons heeft aan het jeugdprogramma bij Spandersbosch meegedaan, waardoor hij ook regelmatig op club en de range te vinden was.

Het bestuur wenst iedereen een fijne samenwerking toe met de nieuwe coördinator!