Golfschool

Golflessen, golfclinics en cursussen

Golfschool Spandersbosch geeft golflessen, golfclinics en cursussen voor alle niveau en type golfers. Of je nu je clubhandicap 54 wilt halen (vroeger; je GVB) of een privé golfles wilt boeken bij een van de PGA-Professionals, onze golfschool helpt je op weg met verschillende type golflessen.

De golfschool beschikt over een moderne driving range, bestaande uit een veertigtal afslagplaatsen, waarvan een groot deel overdekt is. Naast de driving range is er een chippinggreen, puttinggreen en een drietal oefenbunkers. Deze zijn allen vrij toegankelijk, ook na zonsondergang want alles is verlicht.

Samen lessen, samen golfen

Een goede en gezellige manier om te lessen is om met andere golfers van je eigen niveau samen te lessen. Je leert dan ook direct nieuwe mensen kennen met wie je ook de baan in kan, omdat je toch van hetrzelfde spelniveau bent. Ideaal voor de wintermaanden. Meer info? Klik hier.

Golftheorie examen

Het is mogelijk om een golftheorie examen af te leggen als onderdeel van je cursus via de golfschool. Ook is het mogelijk om zelfstandig via de Golfvereniging op zaterdagen een theorie examen te doen. In de kalender op de website staan alle examendata vermeld. Als je je wilt aanmelden dan kan je een mail sturen naar handicap@golfparkspandersbosch.nl

Golfshop en caddiemaster

In de golfshop is de caddiemaster van ons Golfpark gehuisvest, je kunt daar greenfees afrekenen of een starttijd reserveren. De golfshop heeft een uitgebreid assortiment aan golfartikelen en regelmatig zeer interessante aanbiedingen.

De golfschool heeft een eigen website met uitgebreide informatie: www.golfschoolspandersbosch.nl