Women’s Golf IntroductieProgramma

Bijkletsen met vriendinnen, lekker lunchen of borrelen, genieten van de natuur én sport met elkaar combineren? Golf heeft het allemaal!

Heb je de smaak te pakken gekregen, doe dan mee met het speciale Women's Golf IntroductieProgramma! Het programma bestaat uit 6 wekelijkse lessen die op zondagmiddag 9 oktober om 12.30 uur starten.

Het maximaal aantal deelnemers is 10 vrouwen per lesgroep. De activiteiten duren ca 2 uur (zie schema). Je start met een drankje in het clubhuis en gaat daarna samen naar het oefenterrein.

Golfprofessional is Edward de Jong, gastvrouw is Lola Herb. Bij veel animo starten er meer groepen. Het leuke van samen lessen is dat je van elkaar leert en nooit verlegen zit om een golfmaatje. Eerst eens kennismaken? Schrijf je in voor een First Date!

Women's Golf IntroductieProgramma

Prijs per persoon € 150,-

Groepsgrootte: maximaal 8-10 vrouwen.

Als je nog geen clubs hebt, kun je die huren op de golfschool.

IntroductieProgramma

Les 1 9 oktober 12.30 - 15.00 uur 

Starten met een ronde over de locatie (clubhuis, oefenfaciliteiten en golfmaterialen) om alles uit te leggen. Daarna les in pitchen & swing. Laatste half uur social talk met lekkernij (taartje, bitterbal, oid) met daarbij een voorstelrondje van alle deelnemende vrouwen, golf- professional & gastvrouw. Uitleg over golf – wat is een hole/put/cup/green/fairway, welke spullen heb je nodig en hoe ziet het vervolg van het programma eruit.
Aanwezig: Professional en Gastvrouw (beide 2 uur)

Les 2  16 oktober 12.30 - 15.00 uur

Les (putten en swing) en half uur social talk met lekkernij.
Aanwezig: Golfprofessional  en Gastvrouw 

Les 3  23 oktober 12.30 - 15.00 uur 

Golffit door yoga en social talk met lekkernij. Maak het fun!!
Aanwezig: Yoga docent en Gastvrouw (beide 2 uur)

Les 4 13 november 12.30 - 14.00 uur 

1 uur Short game training en parcours en 1 uur voor één hole op de baan met Pro & Lola. Gaat niet om scoren maar om baangevoel. Uitleg van belangrijkste regels, zoals: hou aansluiting met de flight voor je – repair pitchmarks – niet met je kar over de green of tee – hark de bunker / korte uitleg over scoren in golf. Daarna social talk met lekkernij.
Aanwezig: Golfprofessional en Gastvrouw 

Les 5 20 november 12.30 uur - 15.00 uur 

Les in putten & chippen, bunkerslag en swing en ruimte voor trainingstips en vragen. Daarna social talk met lekkernij.
Aanwezig: Golfprofessional en Gastvrouw 

Les 8 27 november 12.30 - 15.00 uur 

In flights van 3 of 4 aantal holes spelen op de baan (in Best-Ball vorm) met Pro, Lola en Celia Noordegraaf, voorzitter golfvereniging Spandersbosch. Gaat niet om scoren maar om vertrouwen in de baan krijgen. Half uur social talk met lekkernij.
Aanwezig: Golfprofessional en gastvrouw

Lola Herb startte in 2021 met golf.
Tijdens haar eerste les raakt ze al verslaafd.

"Na een paar keer over de bal heen te hebben gemept, lukt het me de bal de lucht in te krijgen. Het gevoel wat ik dan krijg, is de reden waarom ik ben gaan golfen. Een golf van power vervult mijn lijf en ik krijg een grijns van oor tot oor. Wát een lekker gevoel is dit zeg!", vertelt ze. Nu zet ze in om andere vrouwen enthousiast te maken voor golf. Want hoe meer vrouwen gaan spelen, hoe meer vriendinnen om mee te gaan te spelen!