Women's golf event

Spelen in de natuur

Op zaterdagmiddag 10 december is het tweede Women's Golf event op Spandersbosch. Dan is de Crailoobaan gereserveerd voor een leuke Texas Scramble voor vrouwen. De laatste tijd zijn veel vrouwen gestart met golf: speciaal voor hen organiseren we een aantal events om te genieten van het echte spel op de baan. Het eerste event op 19 november was een succes. Schitterend herfstweer, prachtige baan, leuk gezelschap.

'Wat geweldig, dat je hier gewoon in het bos golft', zei een deelneemster die voor het eerst op deze golfbaan speelde. De Crailoobaan is een par-3 baan, dat wel zeggen dat de holes niet lang zijn. Maar ze zijn wél pittig, je moet over heidevelden en ravijnen slaan en heel precies mikken anders rolt de bal zo het bos in.

We starten om 13.00 uur met een warme ontvangst in het clubhuis. Inschrijving, briefing door pro Edward de Jong, inslaan op de driving range.... Na de wedstrijd komen we daar weer terug en sluiten we de middag af door gezellig samen te eten. Alle vrouwen die het leuk vinden om eens op Spandersbosch te komen spelen met elkaar zijn van harte welkom!

Bij Texas Scramble sla je alle vier af en kies je de beste bal om mee verder te gaan. Daarna sla je weer allemaal af en kies je weer de beste bal. Het is niet erg als je een slechte bal hebt, je maatje kan het met een goede bal weer oplossen. Maar: je moet van elke speelster twee keer de eerste afslag nemen. Dat betekent overleggen en strategische keuzes maken. Je speelt als een team en dat geeft een fijne sfeer.

Leuk is ook dat je nieuwe mensen leert kennen om mee te golfen. In verschillende flights klikte het zo, dat ze meteen met elkaar gingen afspreken.

Deze flight maakt meteen een nieuwe afspraak om samen te gaan spelen

De deelnameprijs is € 50,-. Dat is inclusief welkomstdrankje, greenfee, begeleiding door de pro en dagspecial. De drankjes na afloop zijn voor eigen rekening.

Programma:

13.00 uur – Ontvangst bij de wedstrijdtafel  

13.30 uur – Briefing Clubhuis, inslaan op de driving range

14.30 uur – Shotgun start wedstrijd

16.30 uur – Einde wedstrijd

16.30 uur – Borrelen Clubhuis

17.15 uur – Prijsuitreiking 

17.30 uur – Diner - dag special keuze uit vis of vega

19.30 uur – Einde evenement 

Meld je aan via wedstrijden@golfparkspandersbosch.nl o.v.v. je contactgegevens, je handicap en wat je keuze is vis of vega.

We hebben plek voor slechts 36 deelnemers, dus meld je snel aan!