Women's golf

Bijkletsen met vriendinnen, lekker lunchen of borrelen, genieten van de natuur én sport met elkaar combineren? Golf heeft het allemaal! Steeds meer vrouwen ontdekken golf. En jij?

Binnenkort starten we op Spandersbosch met een aantal events voor vrouwen om (opnieuw) kennis te maken met golf. Tijdens een First Date maak je kennis met de baan, de pro Edward de Jong, en met Lola Herb, de drijvende kracht achter Women's golf op Spandersbosch. Als je de smaak te pakken krijgt, kun je daarna door met een 8-weekse cursus Women's golf!

Een First Date is een kennismaking met golf, speciaal voor vrouwen, onder begeleiding van een golfpro én natuurlijk gecombineerd met een lekkere lunch/borrel. Durf jij een first date met deze mooie sport aan? Meld je dan aan, alleen of met een vriendin, en wie weet is het wel liefde op het eerste gezicht tussen jou en golf.

First Date

De First Dates worden op verschillende momenten gegeven om zo veel mogelijk vrouwen in de gelegenheid te stellen om aan te haken.

Er zijn First Dates op woensdag 31 augustus van 09.30 uur tot 13.30 uur en op zondagmiddag 4 september van 13.30 uur tot 17.30 uur.

Programma First Date

Maximaal aantal deelnemers per groep is 10 vrouwen.

Woensdagochtend 31 augustus
09.30  Ontvangst met koffie en lokale lekkernij
10.00  Start met de les
11.45   Healthy break
12.00  Naar par 3 baan samen met Lola en Edward

12.45  Lunch in de brasserie (drankjes voor eigen rekening)
13.30  Einde programma met toffe goodies

Zondagmiddag 4 september
13.30   Ontvangst koffie, lokale lekkernij en golfbal
14.00   Start met de les
15.45    Healthy break
16.00   Naar de par 3 baan met Lola en Edward

16.45   Nazit met hapjes in de brasserie (drankjes voor eigen rekening)
17.30   Einde programma met toffe goodies

Prijs
Deelname aan de First Date kost € 50,-.

Lola Herb startte in 2021 met golf. Tijdens haar eerste les raakt ze al verslaafd.

"Na een paar keer over de bal heen te hebben gemept, lukt het me de bal de lucht in te krijgen. Het gevoel wat ik dan krijg, is de reden waarom ik ben gaan golfen. Een golf van power vervult mijn lijf en ik krijg een grijns van oor tot oor. Wát een lekker gevoel is dit zeg!", vertelt ze. Nu zet ze in om andere vrouwen enthousiast te maken voor golf. Want hoe meer vrouwen gaan spelen, hoe meer vriendinnen om mee te gaan te spelen!